Hesabım
    Snowpiercer'ın İkinci Sezonundan Tarih ve Teaser Video!

    İkinci sezon için geri sayım başladı..

    Snowpiercer'ın ikinci sezon teaser fragmanı, şovun New York Comic-Con'da görünmesinin bir parçası olarak bugün yayınlandı ve TNT serisinin ikinci sezonu için 25 Ocak 2020'de geri döneceği açıklandı. Parasite filmiyle Oscar tarihini değiştiren Bong Joon-Ho filminin dizi uyarlaması uzun zaman ertelenmiş, sonunda geçtiğimiz mayıs ayında prömiyerini yapmıştı. Haliyle, ikinci sezon prodüksiyonu da çoktan başlamıştı.

    İlk sezon finali, Sean Bean'in, dizinin sezonu boyunca öldüğü söylenen bir karakter olan Mr. Wilford olarak geri dönüş sürpriziyle sona ermişti. Snowpiercer'ın ikinci sezonunda, ilk sezonun sonunda birleştirilmiş sınıflardan oluşan bir koalisyonla trenin lideri olarak ortaya çıkan Bay Wilford ve Layton (Daveed Diggs) arasında eski moda bir hesaplaşma yaşanacak. Diğer tren, ikinci sezonun resmi özetinde de belirtildiği gibi işleri daha da karmaşık hale getirecek.

    Bay Wilford'un (Sean Bean) hayatta olduğunu ve rakip bir trene binmek üzere olduğunu keşfeden Melanie (Jennifer Connelly), gitme riskini alır ve Snowpiercer'ı işgal etmesini önlemek için hamle yapar. Oradayken, Melanie’nin öldüğünü düşündüğü kızı Alexandra’nın (Rowan Blanchard) hayatta olduğu ve Wilford’un sadık koruyucusu olduğu ortaya çıkar. İkinci sezonda, tamamen yeni bir güç mücadelesi ortaya çıkar ve insanlar Layton'a ve yeni bir trene, yeni teknolojiye ve herkesin tahmin yürütmesini sağlayan bir oyun planına sahip olan Mr. Wilford'a olan bağlılıkları arasında bölünürken tehlikeli bir yarığa neden olur. Layton, Snowpiercer'ın ruhu için Wilford'la savaşırken, Melanie, insanlığın kaderini değiştirebilecek şoke edici yeni bir keşfe öncülük eder.

    İkinci sezonun galası TNT'de 25 Ocak'ta yayınlanacak. İlk sezon Amerika'da HBO Max'te yer alacak. Ülkemizde ikinci sezonun Netflix Türkiye'de yayınlanmasını umuyoruz ama telif savaşları her ihtimali eşit tutuyor. İkinci sezonun önemli transferi Sean Bean, oynadığı yapımların çoğunda karakterinin mutlaka ölmeiyle ünlü. Bakalım bu kez işler değişecek mi? Yakında öğrenme şansımız olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top