Hesabım
    John Turturro'nun Yeni TV Projesi Belli Oldu!

    Turturro, yeni dizisinde Apple'la çalışacak

    John Turturro, yeni projesi için Apple'a gidiyor! Matt Reeves’in “The Batman” filminde başrol oynayacak olan aktör, Apple’ın yakında yayınlanacak olan drama dizisi “Severance”ın kadrosuna dahil oldu ve daha önce duyurulan oyuncular Adam Scott ve Patricia Arquette'e katıldı. "Severance", iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye taşımak isteyen Lumen Industries Şirketi'ni anlatan bir işyeri draması olarak tanımlanıyor.

    Scott, kendisini yeniden toparlamaya çalışan ve karanlık bir geçmişe sahip olan Mark'ı canlandıracak. Arquette, Mark'ın patronunu oynayacak. Turturro, Lumen Industries'te uzun süredir güvenilir bir çalışan olan Irving olarak rol alacak. Ayrıca, kıdem prosedürünü uygulamak için verdiği kararla huzur bulmaya çalışan Helly rolünde “Man Seeking Woman”dan tanınan Britt Lower, Lumen Industries'te son derece ciddi çalışan Milchick rolünde Tramell Tillman, Mark'ın kardeşi Devon rolüyle Jen Tullock ve Markn'ın iş arkadaşı Dylan rolüyle Zach Cherry yer alacak.

    Apple, kasım ayında sete girmeyi düşünüyor. Gösteriyi yönetmesi için Ben Stiller projeye dahil oldu ve "Escape at Dannemora"dan sonra Arquette'le yeniden bir araya geliyor. Dan Erickson, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Chris Black, Ben Stiller, Nicky Weinstock ve Jackie Cohn'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. 

    Scott ve Arquette, başrolün yanı sıra yapımcı olarak görev yapacak. Turturro'nun yaklaşmakta olan büyük ekran projeleri arasında "The Batman" dışında Guillermo del Toro'nun stop-motion animasyonu "Pinocchio" da bulunuyor. Televizyon cephesinde, son çalışmaları arasında Haham Lionel Bengelsdorf'u canlandırdığı HBO'nun “The Plot Against America” dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top