Hesabım
    Euphoria Özel Bölümü "Rue"dan Fragman!

    Özel bölümlerin ilkinden ilk video yayında..

    "Euphoria" ve Emmy ödüllü yıldız Zendaya geri dönüyor. HBO orijinal dizisinin tam teşekküllü ikinci sezonu için daha beklememiz gerekecek ama bu durum, yakında yayınlanacak olan bir çift özel bölüm için heyecanlanmamıza engel değil. Bu iki özel bölümün ilki olan Rue için geçtiğimiz gün resmi posterler görücüye çıkmıştı, şimdi ise ilk videoya göz atabiliriz.

    “Part 1: Rue” başlıklı ilk bölüm, 6 Aralık'ta HBO Max'te yayınlanacak. Kısa fragman, Rue'nun (Zendaya) kokain kullandığı ve kız arkadaşı Jules'un (Hunter Schafer) bir trene binip  onu terk ettiği "Euphoria" nın ilk sezon finalinden sonra başlıyor. Rue, Adsız Narkotik toplantılarında tanıştığı Ali'ye (Colman Domingo) rastladığında hayatının gidişatını irdelediği bir lokantada oturmaktadır.

    "Euphoria"nın yaratıcısı Sam Levinson, ilk özel bölümü yazdı ve yönetti. HBO, ikinci bölümün çıkış tarihini veya başlığını henüz açıklamadı. Eylül ayında Zendaya, dizideki çalışmasıyla bir dramada en iyi kadın oyuncu dalında Emmy kazanan en genç kişi oldu. "Euphoria", toplamda altı kategoride aday gösterildi, Zendaya’nın galibiyetine ek olarak çağdaş makyaj, orijinal müzik ve şarkı sözlerinde ödüller kazandı.

    “Euphoria”nın yürütücü yapımcıları arasında, Levinson'la birlikte Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady ve Gary Lennon yer alıyor. Will Greenfield ortak yapımcı olarak görev yapıyor. Gösteri, A24'le ortaklaşa üretildi ve Ron Leshem ve Daphna Levin tarafından yaratılan aynı isimli İsrail dizisine dayanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top