Hesabım
    Netflix, Feel Good'un İkinci ve Final Sezonunu Onayladı

    Romantik komedi, bir sezon daha yayında olacak..

    Mae Martin bu haber hakkında kendini "iyi hissediyor" olmalı. Komedyenin Netflix dizisi “Feel Good”, yayıncıda ikinci ve son sezon için yenilendi. Şu anda Londra'da üretimde olan ikinci sezonun 2021'de prömiyeri planlanıyor. İlk sezon Birleşik Krallık'ta Netflix'le Channel 4 arasında bir ortak yapımken, ikinci sezon sadece yayıncıya özel olacak.

    Netflix, rekabetçi bir teklif savaşında kazanılan dizinin ikinci sezonunu Martin ve Objective Fiction'la birlikte geliştiriyor. İkinci sezonun olay örgüsüne gelince; Mae geçmişindeki hayaletlerle hesaplaşmaya çalışırken ve George hediyesini yeniden keşfetmeye hazırken, Mae & George’un (Charlotte Ritchie) karmaşık aşk hikayesinin devam ettiğini göreceğiz. Birlikte büyüyebilirler mi yoksa ayrı mı büyüyecekler?

    Martin yaptığı açıklamada, "Feel Good" dünyasına geri dönebileceğim ve Mae ile George'un aşk hikayesini her zaman planladığımız dramatik sonuca kadar görebileceğim için çok heyecanlıyım. Bu hikayeye gerçekten derinden bağlıyım ve Objective Fiction'daki inanılmaz ekiple ve komik oyuncu kadromuzla çalışmaya geri döndüğüm için minnettarım. 2020'nin çoğunu sadece su ısıtıcımla ve televizyonumla konuşarak, dünyanın internette yanmasını izlerken geçirdiğim için, bir şekilde diğer insanların yanında olmaktan heyecan duyuyorum. Joe Hampson’ın ve aptal şakalarımın canlandığını görmek cennettir. Teşekkürler Netflix!" dedi.

    “Feel Good”, Martin ve Joe Hampson tarafından yazılmış ve yaratılmıştır. Charlotte Lewis, Kelly McGolpin ve Ben Farrell'la birlikte prodüksiyon yapıyorlar. Yenileme haberi, altı bölümlük ilk sezonun ezici bir çoğunlukla olumlu eleştirilerle yayınlanmasından yaklaşık dokuz ay sonra gelmiş oldu. Dizide ayrıca, Lisa KudrowPhilip Burgess ve Adrian Lukis yer alıyor. Anthony Head, Jordan Stephens, John Ross BowieEleanor Matsuura ve Eve ise ikinci sezon kadrosuna katılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top