Hesabım
    'The Sopranos' Oyuncuları Özel Etkinlik İçin Bir Araya Gelecek!

    Efsane dizinin oyuncuları bağış toplamak için buluşacak..

    The Sopranos, Hollywood'un bağış toplama etkinlikleri listesine katılıyor. 2020 trendine uygun olarak, yaratıcısı David Chase ve klasik HBO mafya dramasının oyuncu kadrosu, 2019'un başlarında kurulan ve kar amacı gütmeyen bir organizasyon olan Friends of Firefighters'ın yararına, gösterinin 20. yıldönümünden bu yana ilk kez sanal olarak yeniden bir araya gelecek.

    11 Eylül'ün ardından FDNY itfaiyecilerini ve ailelerini desteklemek için yapılacak etkinlik için yeniden bir araya gelecek kadroda Edie Falco, Jamie-Lynn Sigler, Robert Iler, Michael Imperioli, Drea de Matteo, Steven Van Zandt, Maureen Van Zandt, Steve Buscemi, Lorraine Bracco, Vincent Pastore, Tim Van Patten ve Steve Schirripa yer alıyor. Sopranos'un yeniden bir araya gelişi, Chase tarafından ortak yazılan The Many Saints of Newark'ın büyük ekran uyarlamasından önce geliyor.

    James Gandolfini'nin başrol oyuncusu olarak canlandırdığı Tony Soprano'nun kuzeni Tony Blundetto'yu canlandıran Buscemi, "Bu herkes için çok zor bir zaman oldu ama özellikle ilk müdahale ekiplerimiz için" dedi. Pazartesi günü yapılan bir açıklamada, ek olarak; "İtfaiyeci Dostları, itfaiyecilerimiz için çok önemli bir destek hizmetidir ve bu harika organizasyon için biraz farkındalık ve fon yaratmaya yardımcı olmak için arkadaşlarımla yeniden bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum." dedi.

    İki saat sürmesi planlanan canlı etkinlik 18 Aralık'ta gerçekleşecek ve adı geçen oyuncular, David Chase ve şov yazarı Terence Winter tarafından etkinlik için yazılan yeni bir Sopranos taslağını okuyacak. Ek olarak hayranlardan gelen soruların cevaplanacağı bir soru-cevap etkinliği de gerçekleşecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top