Hesabım
    "Ms. Marvel" Dizisinden Yeni Detaylar!

    Dizinin tüm oyuncu kadrosu açıklandı..

    Marvel, şovun tüm oyuncu kadrosuyla birlikte "Ms. Marvel" dizisinin Disney Plus'taki 2021 çıkış tarihini onayladı. 2019'da D23'te duyurulan, Kamala Khan'ın Marvel Sinematik Evreni'ndeki ilk çıkışını içeren gösteri, en çok beklenen dördüncü faz yapımlardan biri oldu. Serinin Disney Plus için geliştirilmekte olduğu doğrulandığında, Ms. Marvel'ın 2022'ye kadar gelmeyeceği ve yayın hizmetinin zaten 2021'de dört Marvel şovu başlatmayı planlanmış olduğu varsayılıyordu.

    Dizinin duyurulmasından sonra bile Ms. Marvel'la ilgili detaylar büyük ölçüde gizli tutuldu. Yeni oyuncu Iman Vellani'nin bu sonbaharda, sete girmeden önce Kamala Khan olarak rol alacağı bildirildi ama bu bile Marvel tarafından hemen onaylanmadı. Kevin Feige, Disney Investor Day etkinliğinde Ms. Marvel'e ilk bakışını paylaştı. Yine de, Marvel'in sunum bölümü dizi hakkında çok fazla bilgi vermedi ama artık resmi olarak çok daha fazlasını biliyoruz. 

    Marvel.com'daki Ms. Marvel çekimlerinin sunumunda, web sitesi, Disney Plus şovunun 2021'de yayınlanacağını doğruladı. Kesin bir tarih açıklanmadı ama şimdi resmi olarak akış hizmetinde 2021'in sonlarında bir lansman için hazır olabiliriz. Ek olarak, makale Ms. Marvel'in tüm oyuncu kadrosunu ortaya çıkardı. Her oyuncu için rollerin hiçbiri onaylanmasa da, Vellani'nin etrafındaki oyuncular arasında Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Naki, Azher Usman, Travina Springer ve Nimra Bucha yer alacğı artık resmi bir bilgi.

    The Falcon ve The Winter Soldier ve WandaVision'ın geciken yayınları 2021'in başlarında gerçekleşecek. Bu arada LokiWhat If ...? ve Hawkeye, ilk olarak duyurulduğu gibi 2021 sürümleri için yoluna devam ediyor. Ms. Marvel, daha önce bazı Hasbro oyuncak listelerine dayanılarak söylentilere göre 2021'de çıkış yapacağı onaylandığına göre, önümüzdeki yıl Disney Plus 'ta altı Marvel gösterisi birden yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top