Hesabım
    Can Yaman, "Sandokan"ın Yeni Uyarlamasında Rol Alacak

    Yaman, bu kez İtalya'da kamera karşısına çıkacak..

    Son dönem skandal açıklamalarıyla gündem olan ve projeleri iptal olan Can Yaman, kült klasik İtalyan dizisi "Sandokan"ın yeniden çevriminde 19. yüzyılın sonlarına ait kurgusal bir korsanı canlandıracak. Dizi, "Medici", "Devils" ve yakında çıkacak olan "Leonardo"nun arkasındaki önde gelen İtalyan yapım şirketi Lux Vide tarafından çekilecek. Senaryo, İtalyan yazar Emilio Salgari tarafından kaleme alınan popüler macera romanı "Sandokan"dan uyarlandı.

    Hikayede, çılgın ekibiyle Güneydoğu Asya'daki Hollanda ve İngiliz imparatorluklarının sömürge gücüne karşı savaşan itibarlı korsanların maceraları anlatılıyor. 1976'da Sergio Sollima tarafından yönetilen orijinal "Sandokan", Hintli aktör Kebir Bedi'nin ününü Bollywood dışına çıkardı ve yapı dünya çapında 85'ten fazla ülkeye satış yaptı. Lux CEO'su Luca Bernabei, Türkiye'de bir yıldız olmanın yanı sıra Türk dizilerinin popülaritesi sayesinde dünya çapında hayranları olan Yaman'ı İtalyan aktör Luca Argentero'yla birlikte başrol için seçtiklerini dile getirdi.

    Dizi, Alessandro Sermoneta (Devils) ve Davide Lantieri (The Guest) tarafından yazılıyor ve bir açıklamaya göre "Salgari dünyasına yeni ve modern bir yorum" getirdiği iddia ediliyor. Şu anda geliştirilmekte olan prodüksiyonun 2021 yılında Lux Vide’ın Roma dışındaki kendi stüdyolarında ve "egzotik uluslararası lokasyonlarda" ana çekime başlayacağı belirtildi. Sekiz bölümlük ilk sezon, gemiye gelmek üzere yayıncılar ve platformlarla görüşülen Lux tarafından finanse ediliyor.

    Can Yaman, Bay Yanlış, Gönül İşleri, İnadına Aşk, Dolunay ve Erkenci Kuş gibi yapımlardaki rolleriyle tanınıyor. Geçtiğimiz aylarda ise Can Yaman'ın libido konusunda yaptığı açıklamalar ve bir İtalyan televizyonunda hayranına verdiği cevap tepki çekmiş ve ünlü yıldızın rol alacağı bir dizi için iptal kararı gelmişti.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top