Hesabım
    BluTV Dizisi "Bozkır", İkinci Sezon Onayı Aldı

    Müjdeli haber, dizinin senaristi Levent Cantek'ten geldi..

    BluTV'nin sevilen polisiye dizisi Bozkır, 2018 yılının sonlarında yayınlandığından beri övgüler alan ve izleyici kitlesini artıran bir yapım olarak dikkat çekti. 2019 yılını boş geçiren ve 2020 yılında pandemi nedeniyle bir gelişmenin yaşanmadığı dizi için sonunda ikinci sezon müjdesi geldi. Dizinin senaryosunun 2022 başlarında teslim edileceği ve çekimlere başlanacağı müjdesini dizinin senaristi Levent Cantek'ten geldi.

    Levent Cantek, Twitter'daki kişisel sosyal medya hesabından duyuruyu paylaştı ve tarihsel planı da aktardı. Cantek, yaptığı paylaşımda; "Soranlar için duyurayım, #Bozkır’ın ikinci sezonu için BluTv ile sözleşme imzaladım, senaryoyu 2022 Şubat başında teslim edeceğim. Güzel bir hikaye ile dönmeyi hayal ediyorum. Bakalım..." sözlerine yer verdi.

    Bozkır'ın oyuncu kadrosunda Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Merve Çağıran, Bige Önal ve Altan Erkekli gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Bahadır İnce yer alıyor. İlk sezonu 10 bölüm halinde yayınlanan ve bir cinayet gizemi barındıran Bozkır'ın ikinci sezonunda da benzer bir konu ve bölüm sayısı görmeyi umuyoruz.

    Bozkır'ın konusuna gelince; Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışan bir başkomiser ve ekibinin hikayesini anlatan dizide Seyfi, mesleğinde deneyimli bir başkomiserdir. Genç ve delidolu olan çaylak polis Nuri Pamir ile birlikte bir çocuk cinayetini aydınlatmaya çalışan Seyfi, büyük bir gizemin içine sürüklenir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top