Hesabım
    The Walking Dead'in 10. Sezon Devam Bölümlerinden Fragman!

    Pandemi nedeniyle üçe bölünen 10. sezonun son kısmının fragmanı yayında..

    2020'de The Walking Dead hayranları, Koronavirüs pandemisinden kaynaklanan değişken koşullar nedeniyle AMC zombi dizisinin onuncu sezonunu üç bölümde izleyebildi ve üç kez final yayınlayacağı gerçeğini kabul etmek zorunda kaldı. İlk olarak pandemi başında zorunlu olarak ilk erken finalini yapan dizi, ekim ayında bir final bölümü daha yayınladı.

    4 Ekim'de bağımsız bir özel bölüm olarak yayınlanan "A Certain Doom" sezon ortası finali gibi yayınlanmış oldu ve şimdi, 6 bölüm daha yayınlanarak 10. sezon sona erecek. Dizi hakkında sonlandırma kararı ise 11. sezonla birlikte verildi. Önümüzdeki sezon, hayranlar orijinal diziyi son kez izleyecekler ama yeni dizi ve film projeleri onları bekliyor.

    Geçtiğimiz temmuz ayında, The Walking Dead'in Comic-Con @ Home panelinde duyurulan 10. sezon devamı, 28 Şubat Pazar günü AMC'de yayınlanacak ve altı ek bölümden oluşacak. Ekstra bölümler, teknik olarak 10. sezonun bir parçası olacak ama aynı zamanda final sezonu için bir köprü görevi üstlenen mini bir sezon olacak. 

    AMC, 10. sezonun kalan altı bölümü için bir fragman paylaştı. Kanal ayrıca, Covid-19 güvenlik uyum protokolleri altında prodüksiyona giren, daha küçük bir kadro gerektiren ve bu sebeple daha samimi karakter odaklı hikayeler anlatacak olan bir sezon devamı çekmiş oldu. Yeni bölümler için oyuncu kadrosunu da duyurdu ve bu karakterler fragmanda hayranların karşısına çıkarıldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top