Hesabım
    "Game of Thrones" Yaratıcılarından Edebiyat Uyarlaması Geliyor!

    Ödüllü ikili, Pultizer ödüllü bir romanı uyarlayacak..

    "Game of Thrones" yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss, Netflix'te Richard Powers'ın romanı “The Overstory”nin bir dizi uyarlamasını geliştiriyor. Geçmişte “12 Monkeys” ve “Good Girls Revolt” gibi yapımları bulunan Richard Robbins, pilot senaryoyu yazdı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. Benioff ve Weiss, büyük çaplı Netflix genel anlaşması kapsamında yönetici yapımcılığı yapacak.

    Hugh Jackman ayrıca, Benioff, Bernie Caulfield ve Weiss’in Bighead Littlehead prodüksiyon şirketiyle birlikte yönetici yapımcı olacak yer alacak. Powers, yardımcı yapımcı olarak hizmet verecek. Roman, ilk olarak 2018'de yayınlandı ve Pulitzer Ödülü'nü kazandı. Uçsuz bucaksız, birbirine bağlı, yetenekli, muhteşem bir şekilde yaratıcı ve bizim için neredeyse görünmez olan bir dünyanın hikayesini anlatıyor.

    Bir avuç farklı insan, o dünyayı nasıl göreceklerini öğreniyor ve ortaya çıkan felaketin içine çekiliyor. "The Overstory", Benioff ve Weiss için Netflix'le 2019'da anlaşma imzaladıktan sonra gelen son dizi duyurusu. Aynı zamanda bilimkurgu kitabı üçlemesi “The Three-Body Problem”in uyarlamasında yazar ve yapımcı Alexander Woo ile birlikte yazar ve yürütücü yapımcı olarak çalışacaklar.

    Rian Johnson, Brad Pitt ve Rosamund Pike'la birlikte dizide yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Benioff ve Weiss, aynı zamanda, başrolünü Sandra Oh'un oynadığı, yönetici yapımcılığını ise Amanda Peet'in üstlendiği yarım saatlik drama “The Chair”de baş yapımcılar. Bu şov, Sandra Oh'la birlikte Jay Duplass, Bob Balaban, David Morse ve Nana Mensah'ı kadrosund barındırıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top