Hesabım
    "Patrick Sabongui", Shameless'ın Kalan Bölümlerinde Yer Alacak

    The Flash dizisinin yıldızı, kalan bölümlere dahil oldu..

    Son olarak Firefly Lane dizisiyle izlediğimiz Patrick Sabongui, Showtime’ın hit draması Shameless’ın 11. ve son sezonunda tekrar eden bir rol için hazırlanıyor. Sabongui, şık bir takım elbise giymiş bir şehir ustası Martin'i oynayacak ve ev sahibi Carl'la anlaşmazlığa düşecek.Sabongui, daha önce The Flash dizisinde tekrar eden bir rolde uzun süre yer almıştı.

    Başrolünde usta oyuncu William H. Macy'nin oynadığı Shameless'ın son sezonu, Gallagher ailesini ve Güney Yakası'nı Covid salgını, soylulaştırma ve uzlaşmak için yaşlanmanın neden olduğu değişikliklerle bir dönüm noktasında irdeleyecek. Jeremy Allen, Ethan Cutkosky, Cameron Monaghan, Noel Fisher, Steve Howey, Shanola Hampton, Christian Isaiah ve Kate Miner da son sezonun kadrosunda yer alana diğer oyuncular olacak. 

    Paul Abbott tarafından yaratılan dizi, John Wells Productions ve Warner Bros Television ile birlikte Bonanza Productions tarafından çekiliyor. Sabongui, en çok Showtime’ın Homeland, CW’nin The Flash ve Netflix’in Firefly Lane dizisindeki rolleriyle tanınıyor. Diğerlerinin yanı sıra, The Predator ve Godzilla gibi uzun metrajlı filmlerde de rol aldı.

    Shameless'ın devam eden 11. ve final sezonu, 7 Mart 2021'de kaldığı yerdn devam edecek ve 11 Nisan 2021'de yayınlanacak 12. bölümüyle sezonu ve yayın hayatını noktalayacak. Yarım düzineye yakın Emmy ve Altın Küre kazanan dizi, aynı adlı İngiliz dizisinden uyarlanmıştı ve şimdiden, TV efsaneleri arasında gösteriliyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top