Hesabım
    ‘Schitt’s Creek’ Yıldızı Annie Murphy, ‘Russian Doll’un Kadrosunda!

    Schitt's Creek'in eski oyuncusu yeni projesini buldu..

    Annie Murphy, Netflix'in sevilen dizisi "Russian Doll"un ikinci sezon kadrosuna dahil oldu. Murphy'nin oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, dizinin ikinci sezon yapımına başlanmasıyla birlikte gelmiş oldu. Murphy'nin karakterinin detayları şimdilik gizli tutuluyor. Murphy, en çok hit komedi dizisi "Schitt’s Creek"te canlandırdığı Alexis Rose karakteriyle tanınıyor.

    Bu rol, ona 2020'de bir komedide en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy Ödülü kazandırdı. Ödül, dizinin Emmy'deki komedi kategorisi tarihine geçişinin bir parçası olarak göze çarpıyor. Murphy, kısa süre önce gösterinin son sezonu için Altın Küre'ye de aday gösterildi. Daha sonra, hayatının sınırlarından kaçmaya çalışan bir ev kadınını canlandırdığı AMC sitcomu “Kevin Can F ** k Himself”te başrol oynayacak.

    "Russian Doll"un ilk sezonu 2019'da yayınlandı ve kısa bir süre sonra ikinci sezon onayı aldı. Dizide, Natasha Lyonne, kendi doğum günü partisine gitmeye çalışan ama sonu gelmez bir ölüm döngüsüne yakalanan bir New Yorklu kadın olarak başrolde yer alıyor. İlk sezonda ayrıca, Greta Lee, Yul VazquezElizabeth Ashley ve Charlie Barnett rol aldı.

    Konuk oyuncu olarak Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Jeremy Bobb, Ritesh Rajan ve Jocelyn Bioh dizide yer alıyor. Dizi, ilk sezonu için 13 Emmy Ödülü'ne aday gösterildi ve sonunda üç ödül kazandı. Lyonne, bir komedide en iyi kadın oyuncu dalında adaylardan biri olurken, şovun kendisi de en iyi komedi dizisi için adaylardan biriydi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top