Hesabım
    "Loudermilk", Yolculuğuna Amazon Prime Viode'da Devam Edecek

    Peter Farrelly komedisi, yeni platformunu buldu..

    Peter Farrelly'nin Sony Pictures Televizyon dizisi “Loudermilk”, bundan sonra Amazon Prime Video'da yer alacak. "Loudermilk"in ilk iki sezonu artık feshedilmiş olan AT&T Audience Network'te yayınladı. Bu iki sezon, cuma günü Amazon'un Prime Video platformunda yayına sunulacak. "Loudermilk", AT&T geçen yıl Audience'ı kapatmadan önce üçüncü sezon için yenilenmişti. Henüz ABD ve Avrupa prömiyer tarihi olmayan üçüncü sezon, Kanada'daki Prime Video'da çoktan yayınlandı.

    Farrelly, çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Loudermilk'in Prime Video'da ikinci bir hayat bulmasından daha fazla memnun olamazdım. Bu, son derece gurur duyduğum ve herkes tarafından görülmeyi hak eden bir dizi. Televizyonda, en iyi oyuncu kadrosuna sahip olan ve bir ağda başlayıp ancak, başka platforma geçince geniş bir izleyici kitlesi bulan "Schitt's Creek" ve "Cobra Kai" gibi dizilerle aynı seviyeyi hak ettiğini iddia ediyorum. Bu dizi, size en iyi şekilde arka arkaya izlemeyi sağlayacak!" dedi.

    Bobby Mort, seriyi Farrelly'le birlikte yarattı. İkili yazıyor ve diziyi birlikte yürütüyor. Başka yerlerde hayat bulan diğer eski Audience Network serileri arasında "Condor" ve Stephen King’in "Mr Mercedes"i sayılabilir. "Condor" Epix'e ve "Mr. Mercedes" ise Peacock'a transfer olmuştu.

    "Loudermilk", eski bir müzik eleştirmeni olan Sam Loudermilk (Ron Livingston) üzerine kurulu. Karakter, ilginç bir tavrı bulunan, alkol ve madde bağımlısı danışmanı. Korkutucu derecede açık sözlü ve hayatındaki herkesi kızdırmayı bir şekilde başarıyor. Alkol eğilimini kontrol altına almış olsa da Loudermilk, hayatın tam bir karmaşa olduğunda, temizlenmenin işin en kolay kısmı olduğunu keşfeder. Livingston'a ek olarak, "Loudermilk" dizisinde Will Sasso, Laura Mennel, Anja Savcic, Brian Regan, Mat Fraser, Jackie Flynn, Eric Keenleyside, Tyler Layton-Olson, Ricky Blitt, Viv Leacock, Sam Bob, Timothy Webber ve Danny Wattley rol alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top