Hesabım
    'Cowboy Bebop'ın Netflix Uyarlamasında İlk Sezon Hazır!

    Canlı aksiyon uyarlamasının ilk sezonu gecikmeler ve ertelemelere rağmen tamamlandı

    Netflix'in anime klasiği Cowboy Bebop'ın canlı aksiyon versiyonu, uzun bir gecikme ve Koronavirüs kapanmasının ardından nihayet ilk sezon için prodüksiyonu tamamladı. Yayıncı, dizi oyuncusu Daniella Pineda'nın bunu sosyal medyada yayınlamasının ardından haberi resmi olarak doğruladı ve merakla bekleyen hayranlar için müjdeyi verdi.

    Cowboy Bebop prodüksiyonu için zorlu bir yol oldu. Dizinin Haziran 2017'de geliştirilmekte olduğu duyuruldu ve Netflix, Kasım 2018'de 10 bölümlük bir sipariş verdi. Yaklaşık altı ay sonra, Pineda, John ChoMustafa Shakir ve Alex Hassell'in başrol oynaması için seçildi ve birkaç ay sonra prodüksiyon Yeni Zelanda'da başladı. Birkaç bölüm bittikten sonra, Cho'nun sette ameliyat gerektiren bir diz sakatlığı geçirmesinin ardından çekimler Ekim 2019'un başlarında aniden sona erdi.

    Çekimler tekrar başladığında Covid-19 salgınının ortasında küresel olarak prodüksiyonlara ara verildi. Netflix, temmuz ayında Cowboy Bebop'ı, Yeni Zelanda'da çekime izin verilen diziler arasına soktu ve Yüzüklerin Efendisi dahil beş diziyle birlikte, eylül ayında yeniden çekimlere başladı. Şimdi, müjdeli haber geldi ve prodüksiyon başarıyla sona erdi.

    Kült Japon animasyon serisinin canlı aksiyon uyarlaması, güneş sistemindeki en tehlikeli suçluları avlarken geçmişlerinden kaçan kelle avcılarından oluşan bir ekibin türlerin değiştiği hikayesini anlatıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Elena Satine, Geoff Stults, Tamara Tunie, Mason Alexander Park, Rachel House, Ann Truong ve Hoa Xuande yer alıyor. Uzay westerni, Tomorrow Studios, Midnight Radio, yazar Chris Yost ve orijinal dizinin arkasındaki stüdyo Sunrise ortaklığıyla geliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top