Hesabım
    'The Witcher'ın İkinci Sezon Kadrosunda Yeni İsimler!

    Netflix, dizideki kilit rollere ait yeni oyuncuları açıkladı..

    The Witcher, ikinci sezon için Andrzej Sapkowski'nin kitaplarının hayranlarının tanıdığı rollere yedi oyuncu ekledi. Pandemi nedeniyle birkaç kez ertelenen yapım için artık geri sayım başladı. İşte yeni oyuncular ve onların resmi karakter isimleri:

    Nenneke rolünde Adjoa Andoh yer alacak. Karakter, kitaplarda Melitele'nin rahibesi ve Melitele Tapınağı'nın başı olarak geçiyor. Philippa Eilhart rolünde ise Cassie Clare yer alacak. Redania Kralı Vizimir II'nin danışmanı ve Lodge of Sorceresses'ın lideri. Fenn rolünde Liz Carr yer alıyor. Fenn, Dorian'daki bir hukuk bürosunda ve dedektiflik bürosunda ortak. Simon Callow, dizide Fenn'in ortağı Codringher rolünü üstleniyor. Graham McTavish yeni sezonda Dijkstra rolünde. Redania krallığı için usta bir casus ve özel kuvvetlerin lideri. Kevin Doyle, Ba’lian rolünde karşımıza çıkacak. Görünüşe göre bu yeni bir karakter. Chris Fulton, Rience rolünde yer alıyor. Cintra katliamı sırasında ortadan kaybolduktan sonra Ciri'yi bulması talimatı verilen bir büyücü.

    İkinci sezon hikayesi: "Sodden Savaşı'nda Yennefer'in (Anya Chalotra) hayatını kaybettiğine ikna olmuş, Geralt of Rivia (Henry Cavill), Prenses Cirilla'yı (Freya Allan) bildiği en güvenli yere, Kaer Morhen'in çocukluk evine götürür. Kıtanın kralları, elfleri, insanları ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarlar ve kızı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak isterler: İçinde sahip olduğu gizemli güç!

    Daha önce adı duyurulan yeni oyuncular arasında şu isimler bulunuyor: Yasen Atour, Coen rolünde, Agnes Born, Lambert rolünde, Paul Bullion, Eskel rolünde, Basil Eidenbenz, Lydia rolünde, Aisha Fabienne Ross, Nivellen rolünde, Mecia Simson, Francesca rolünde ve Kim Bodnia, Vesemir rolünde yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top