Hesabım
    Jane Lynch, ABC Komedisi ‘Bucktown’ın Kadrosunda

    Lynch, Final Space sonrası yeni projesini buldu..

    Getty Images

    Son olarak Final Space dizisinde rol alan, daha çok tanınmasına sebep olan Glee dizisiyle Altın Küre kazanan Jane Lynch, ABC'nin çok kameralı yeni komedi dizisi “Bucktown”da başrollerden birini oynayacak. Lynch, adları daha önce duyurulan oyuncu kadrosunun üyeleri Shannon Woodward ve Nicole Richie'ye katılmış oldu.

    Dizide, erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve büyük bir terfinin arifesinde evinden atıldıktan sonra Amy (Woodward), büyüdüğü mahalledeki annesinin (Lynch) evine sığınır. Amy, kız kardeşinin rehabilitasyon görevi nedeniyle orada yaşayan genç yeğeniyle yeniden bağlantı kurar. Annesi ve yeğeninin tek başına zorlukları halledecek kadar donanımlı olmadığını anlayınca yanlarında kalmaya karar verir.

    Lynch’in karakteri Helen, sert, zorlu ama karşılaşacağınız en sadık kadın olarak tanımlanıyor. Lynch, bugün çalışan en ünlü komedi oyuncularından biri. “Glee”, “The Marvelous Mrs. Maisel”, “Hollywood Game Night” ve kısa form serisi “Dropping the Soap" çalışmalarıyla tanınıyor. Ayrıca, 2011'de “Glee” ile iki Altın Küre adaylığı  kazandı ve birini evine götürmeyi başardı. Lynch’in uzun metrajlı filmleri arasında ise “Best in Show”, “A Mighty Wind”, “Role Models”, “Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” ve “Wreck-It Ralph” animasyon serisi bulunuyor.

    Şu anda NBC’nin "The Weakest Link" yeniden çevrimine ev sahipliği yapıyor. "Bucktown", Emily Wilson tarafından yazılıyor ve Wilson, aynı zamada yürütücü yapımcılığı üstleniyor. “The Conners”tan Sara Gilbert ve Tom Werner, Marc Provissiero ve Mandy Summers'la birlikte pilotun baş yapımcılığını üstlenecekler. Betsy Thomas yapımcılığını üstlenecek ve pilot bölümü yönetecek. ABC Signature, projeye stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top