Hesabım
    Ben Hardy, HBO Max Dizisi ‘The Girl Before’un Kadrosunda

    HBO Max, dizi için BBC One'la ortak gösterim yapacak..

    Jeff Kravitz/FilmMagic

    Ben Hardy, BBC One ve HBO Max dizisi “The Girl Before”da rol almak üzere görüşmeleri tamamladı. Hardy, daha önce adı duyurulan oyuncular David OyelowoGugu Mbatha-Raw ve Jessica Plummer'a katılmış oldu. Dört bölümlük dizi, J.P. Delaney'nin aynı adlı kitabına dayanıyor.

    Dizi, esrarengiz bir mimar (Oyelowo) tarafından tasarlanan güzel, ultra minimalist bir eve taşınma şansı yakalayan Jane'in (Mbatha-Raw) hikayesini anlatıyor. Tek bir sorun var: Evde yaşayanlar onun titiz kurallar listesine uymak zorundalar. Jane, evin kendisini beklenmedik şekillerde değiştirdiğini hissetmeye başlar, ancak selefi Emma (Plummer) hakkında şoke edici bir keşif yaptığında, sinir bozucu benzerliklerle yüzleşmek zorunda kalır. İki kadının zaman çizgileri iç içe geçerken, Jane, kaderinin önceki kızla aynı olup olmayacağını sorgulamaya başlar.

    Hardy, dizide Simon'u canlandıracak. Simon, Emma gibi bir kız arkadaşı olduğuna tam olarak inanamıyor. Onu korumak için her şeyi yapar ama onun için yeterli olmadığından endişeleniyor. Edward Monkford'un yarattığı One Folgate Street'in minimalist sığınağında yaşamak, güvensizliklerini daha da artırıyor. Hardy, son olarak yönetmen Vanessa Caswill'in "The Statistical Probability of Love at First Sight" filminin prodüksiyonunu tamamladı ve daha sonra Amazon gerilim filmi "Voyeurs"ta görülecek. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "X-Men: Apocalypse", "Bohemian Rhapsody", "6 Underground" ve "Pixie" yer alırken, TV çalışmaları arasında "The Woman in White", "Drunk History" ve "EastEnders" yer alıyor.

    "The Girl Before", ABD'de HBO Max üzerinden yayınlanacak ve Birleşik Krallık'ta BBC One ve BBC iPlayer'da yayınlanacak. WarnerMedia aynı zamanda dünyanın diğer belirli bölgelerinin haklarını da kontrol edecek. Delaney, kitabı beyaz perdeye uyarlıyor ve aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Eleanor Moran, Rory Aitken ve Ben Pugh, BBC için Ben Irving ve Lisa Brühlmann'la birlikte 42 adına yönetici yapımcı olacak. Marissa Lestrade dizinin bölümlerini yazacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top