Hesabım
    Rebecca Rittenhouse, ABC Komedisi ‘Maggie’nin Başrolünde

    Başarılı oyuncu, son olarak Once Upon a Time in Hollywood'da karşımıza çıkmıştı

    Christopher Smith/Invision/AP

    Rebecca Rittenhouse, ABC komedisi "Maggie"de başrolde yer alacak. ABC için 20th Television'dan gelen "Maggie", Tim Curcio’nun aynı adlı kısa filmine dayanan tek kameralı bir komedi. Dizinin hikayesi, bir psişik olarak yetenekleriyle yüzleşirken, hayatıyla da baş etmeye çalışan genç bir kadını anlatıyor.

    Rittenhouse’un karakteri Maggie, "zeki, çekici ve duygulu" olarak tanımlanıyor ve onun psişik yetenekleri söz konusu olduğunda işler biraz komik bir hal alıyor. Geleceğe dair vizyonu, etrafındaki her insandan sert bir enerji saldırısı aldığı için bugünün gerçekliğini unutacak düzeye geliyor. Bu durum, onu son derece hassas hale getirirken, aynı zamanda bir savunma mekanizması olarak duygusal duvarlar inşa etme ihtiyacıyla sonuçlanıyor. Yine de, derinlerde gerçekten büyük bir kalbi olan sağlam bir romantik ve normal bir hayat olarak gördüğü hayatını, yine normal ilişkilerle yaşamak isteyen biri.

    Birbirine sıkı sıkıya bağlı bir arkadaş ve aile çemberinin yardımıyla, Maggie, herkesin yaptığı gibi yaşamaya çalışacak. Yalnızca şimdiki zamanın bilgileriyle kendisi için en iyi geleceği yaratması gerekiyor. Rittenhouse, Hulu'nun "Four Weddings and a Funeral", "Into the Dark: The Body", "Suits", Showtime'ın "The Affair", "The Handmaid's Tale", "Blood & Oil", Fox'un "The Red Band Society" ve başlangıçta bir Fox şovu olan ancak sonunda Hulu'ya taşınan "The Mindy Project" de dahil olmak üzere birçok ekran tecrübesine sahip.

    Oyuncu, yakın zamanda Tarantino'nun “Once Upon a Time... in Hollywood" filminde yer aldı. Maggie Mull ve Justin Adler pilot bölümde yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Evan Hayes ve Jeff Morton da yönetici yapımcılığı üstleniyor. ABC'deki çalışmalarda "Maggie"ye ek olarak "Wonder Years" yeniden çevrimi, "Black Don’t Crack", “Epic” ve “Queens” dramaları bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top