Hesabım
    ‘Last of Us’ Uyarlamasının Kadrosuna Gabriel Luna Dahil Oldu

    HBO, video oyunu uyarlamasından bir oyuncuyu daha açıkladı

    HBO'daki “The Last of Us” dizisi uyarlaması, Gabriel Luna'yı oyuncu kadrosuna ekledi. Luna, daha önce isimleri duyurulan, sırasıyla Joel ve Ellie olarak yer alacak olan Pedro Pascal ve Bella Ramsey'e katılıyor. Luna, idealizm duygusunu ve daha iyi bir dünya umudunu kaybetmemiş eski bir asker olan Joel’in küçük kardeşi Tommy rolünü oynayacak.

    "The Last of Us" serisinin ilk olarak geçtiğimiz mart ayında  geliştirilmekte olduğu duyuruldu ve şov, kasım ayında tam sezonluk bir dizi siparişi aldı. Aynı isimli video oyununa dayanan dizi, modern uygarlığın yok edilmesinden yirmi yıl sonrasında geçiyor. Sert bir atmosferde hayatta kalmayı başaran Joel, Ellie'yi baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için işe alınır. Küçük bir iş olarak başlayan şey, kısa sürede acımasız ve yürek parçalayıcı bir yolculuğa dönüşür, çünkü, ikisi de ABD'yi dolaşmak ve hayatta kalmak için birbirlerine güvenmek zorundadır.

    Luna, son olarak 2019 yapımı “Terminator: Dark Fate” filminde rol aldı. TV'de ise en bilinen performansı Robbie Reyes / Ghost Rider'ı canlandırdığı Marvel-ABC dizisi “Agents of S.H.I.E.L.D.” oldu. Diğer TV çalışmaları arasında "Wicked City", "Rosewood", "True Detective" ve "Matador" yer alıyor. "Chernobyl"ın yaratıcısı Craig Mazin, "The Last of Us" video oyununun yazarı ve kreatif yönetmeni Neil Druckmann'la birlikte dizinin yazarı ve baş yapımcılığını üstleniyor.

    Carolyn Strauss ve Rose Lam, oyun geliştirme stüdyosu Naughty Dog'un başkanı Evan Wells'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecekler. PlayStation Productions'tan Asad Qizilbash ve Carter Swan da yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Pilot bölümü Kantemir Balagov yönetmeye hazırlanıyor. Proje, Sony Pictures Television'la ortak yapım olacak. PlayStation Productions, Word Games ve Naughty Dog prodüksiyonu üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top