Hesabım
    Fabien Frankel, ‘House of the Dragon’ın Kadrosunda!

    Game of Thrones projesine yeni bir oyuncu dahil oldu..

    Şu anda HBO'da hazırlık aşamasında olan “Game of Thrones” prequel dizisi “House of the Dragon”ın kadrosuna Fabien Frankel dahil oldu. "House of the Dragon", "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl önce geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin ve "Ejderhaların Dansı" olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatıyor.

    Frankel, Lord of Blackhaven'ın hizmetkarının oğlu olan Dornelu asıllı Sör Criston Cole olarak yer alacak. Cole'un toprak veya unvan hakkı yok, onun sahip olması gereken tek şey onuru ve kılıç konusundaki doğaüstü becerisidir. Frankel, daha önce adı duyurulan Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Rhys Ifans, Eve Best ve Sonoya Mizuno'ya katıldı.

    Frankel ,son olarak BBC One ve Netflix ortak yapımı suç dizisi “The Serpent”ta görüldü. Daha önce ABC’nin “NYPD Blue” devam filminde Theo Sipowicz olarak rol aldı. Daha önce "Game of Thrones" oyuncusu Emilia Clarke'la birlikte "Last Christmas" filminde rol aldı. HBO, "House of the Dragon"a 10 bölümlük bir sipariş verdi. Dizi, George R.R. Martin’in “Fire & Blood” kitabına dayanıyor.

    Martin kısa süre önce HBO ve HBO Max için içerik oluşturmak üzere beş yıllık bir genel anlaşma imzaladı. Miguel Sapochnik ve Ryan Condal, ortak şovmenler olarak görev yapacaklar ve ayrıca Martin ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Martin ve Condal, diziyi birlikte yarattı. Sara Lee Hess aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Sapochnik dizinin yönetmen koltuğunda oturacak. Martin’in "Tales of Dunk and Egg" romanından bir dizi uyarlaması da yine onay alan projeler arasında. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top