Hesabım
    BBC Draması ‘The Replacement’a Finlandiya Uyarlaması Geliyor

    Yeni versiyon, 2022'de yayında olacak..

    BBC'nin başarılı draması "The Replacement", Helsinki-filmi ("Tove") tarafından, yerel yayıncı Elisa Viihde'de yayınlanmak üzere uyarlanıyor. Elisa Viihde, Fin uyarlaması için yönetmen Jyri Kähönen (“Sorjonen”, "Trackers") yönetiminde ve Helsinki'nin metropol bölgesinde çekimlere başladı. 2022'de Elisa Viihde - Viaplay yayın hizmetinde yayınlanacak ve uluslararası pazarlarda Sony Pictures Television tarafından dağıtılacak.

    Joe Ahearne ve Nicole Cauverien tarafından yaratılan "The Replacement", bir kişinin profesyonel ve kişisel hayatını kaybetme korkusuyla ilgili yoğun bir psikolojik gerilim. Fin uyarlaması, Mia Ylönen ("Tom of Finland") ve Tuuli Hostikka ("Tove") tarafından kaleme alınan üç bölümlük bir mini dizi olacak. Oyuncular arasında, Maria Ylipää ("Arctic Circle"), Pamela Tola ("Ladies of Steel") ve Olavi Uusivirta ("The Sixth Time") yer alıyor. Sara Paavolainen ve Eero Saarinen ise diğer kilit rollerde yer alıyor.

    Dizi, en büyük fırsatını yakalamak üzere olan bir mimar olan Ella'yı takip edecek. Doğum izni nedeniyle mimarlık bürosundaki görevlerini geçici olarak birine bırakmak zorunda kalır. Yerine geçen Paula mükemmel görünür, ancak hırsı yavaş yavaş bir saplantı haline dönüşmeye başlar. Elisa Viihde İçerik Bölümü Başkanı Ani Korpela, "Covid-19 salgını, kaliteli serilere olan talebi artırdı ve bunları ortaya çıkarmanın yeni yollarını arıyorduk. BBC’nin orijinal dramasının yerelleştirilmiş, Fin uyarlaması olan ‘The Replacement’, bir mini diziyle yeni bir prodüksiyon yöntemi denemenin güzel bir örneği olacak." dedi.

    Kähönen, dizinin "güçlü, çok yönlü kadın karakterlere" sahip olacağını ve "benzersiz ve ilişkilendirilebilir bir hikaye" anlatacağını söyledi. Helsinki Filmi'nin yapımcısı Mia Ylönen, dizininnin Hitchcock filmleri gibi insan ruhunun iç katmanlarına ışık tuttuğunu ve aile yaşamının ortamını irdelediğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top