Hesabım
    The Handmaid’s Tale'ın Yeni Sezonu BluTV'de Başlıyor!

    Dizi, Amerika yayınından bir gün sonra BluTV'de..

    Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarında olan BluTV, bol ödüllü distopik dizi ‘The Handmaid’s Tale’ın erken prömiyer yapan bölümlerini, Amerika yayınından bir gün sonra yayınlıyor. Margaret Atwood’un aynı adlı romanından uyarlanan, yayınlandığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettiren ödüllü Amerikan yapımı ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonunun ilk üç bölümü 29 Nisan’da sadece BluTV’de yer alacak.

    ‘The Handmaid’s Tale’in uzun zamandır beklenen dördüncü sezonu daha geç bir tarihte yayınlanacaktı ama orijinal yayıncı Hulu bir sürprize imza attı ve 28 Nisan'da ilk üç bölümü erken bir tarihte yayınlayacağını duyurdu. Türkiye haklarına sahip olan BluTV de orijinal yayından bir gün sonra bölümleri yayınlayacağını bildirdi.

    Yeni sezonda June Osborne’un (Elizabeth Moss) Gilead’ın otoriter rejimine karşı gösterdiği direnişini devam ettirmek için vereceği zorlu savaşı gözler önüne serecek olan ‘The Haindmaid’s Tale’, izleyenleri bir kez daha korkutucu distopyasına sürükleyecek. Margaret Atwood’un aynı adlı romanından televizyona uyarlanan ‘The Handmaid’s Tale’ yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren etkileyici hikayesi ve hafızalara kazınacak oyunculuklarıyla son yıllara damga vuran yapımlar arasında yerini aldı. 

    Bruce Miller’ın yaratıcısı olduğu uyarlama dizi, doğurgan kadınların damızlık olarak kullanıldığı acımasız bir distopyada geçiyor. Elizabeth Moss, Alexis Bledel, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Ann DowdMax Minghella ve Samira Wiley'in başrollerini üstlendiği dizi, her sezonuyla hem olumlu eleştiriler, hem de ödüller kazandı. 

    Dördüncü sezonda hayranlar için bir sürpriz var. Ödüllü başrol oyuncusu Elizabeth Moss, bu sezon, aynı zamanda yönetmen koltuğuna oturdu. Yeni sezonun bazı bölümlerini yöneten Moss, bu kez yönetmen olarak Emmy adaylığı kazanbilir. Merakla beklenen dördüncü sezonun ilk üç bölümü 29 Nisan’da sadece BluTV’de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top