Hesabım
    Elizabeth Moss, ‘The Godfather’ Temalı Filmin Kadrosunda!

    The Godfather'ın kamera arkasını anlatan filme ödüllü yıldız..

    Oyuncu kadrosuyla ilgili son gelen habere göre, Emmy ödüllü yıldız oyuncu Elizabeth Moss, yönetmenliğini Barry Levinson'ın yapacağı, ikonik film The Godfather'ın çekim sürecine odaklanacak yapımda başrollerden birini üstlenecek. Moss, ismi daha önce duyurulan Oscar Isaac tarafından canlandırılacak olan efsane yönetmen Francis Ford Coppola'nın karısı Eleanor Coppola rolünü oynayacak.

    Coppola’nın başyapıtının devam filmi olan "The Godfather Part II", kimilerine göre ilk filmden daha üstün. Böyle düşünmeyenler ise genelde ilk iki filmi tek bir filmmiş gibi kabul ediyor. İlk filmin çekim sürecinde prodüksiyona stüdyonun çok karışması ve Coppola'nın oyuncu seçimlerini düzenli olarak kovma tehdidiyle baskılaması en bilinen sinema olaylarından biri. Film, tüm bunlar olurken, Coppola'nın ailesi ve özel hayatı üzerindeki stresi ve yaşadıklarını da irdeleyecek.

    Film, Andrew Farotte'nin bir senaryosuna dayanıyor ve Jake Gyllenhaal, Coppola'nın ilk "Godfather" filminde tutarlı bir şekilde çatıştığı 70'lerin süper yapımcısı Robert Evans'ı canlandıracak. Elizabeth Moss’un yakında çıkacak bazı filmleri arasında Wes Anderson’ın "French Dispatch"i ve Taika Waititi’nin futbol draması "Next Goal Wins" yer alıyor. Oyuncu, kısa süre önce Toronto’da "The Handmaid’s Tale"in son sezonunun çekimleriyle meşgul oldu.

    Bu filmden tamamen bağımsız olan ve aynı konuyu işleyen bir de dizi projesi bulunuyor. Paramount Plus'ta yayınlanması beklenen dizi için de çalışmalar başladı. Hemen hemen aynı tarihlerde hem film hem dizi projesini izleyip The Godfather hikayelerine doyacağız gibi görünüyor. Dizinin kadrosunda yer alan Armie Hammer, yakın zamanda patlak veren bir skandal neticesinde tüm projelerden ayrılmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top