Hesabım
    Roselyn Sanchez, 'Fantasy Island'ın Yeni Versiyonunda Rol Alacak

    Fox, yeni proje için başrol oyuncusunu buldu

    Roselyn Sanchez, Fantasy Island'a bir gezi yapıyor! Grand Hotel ve Devious Maids oyuncusu, Fox'un yeniden çevriminde başrol oynamak için anlaşmayı imzaladı. Dizi, 10 Ağustos Salı günü saat 21: 00'de yayına girecek. Sanchez, Ricardo Montalban'ın orijinal dizide canlandırdığı Bay Roarke'un soyundan gelen bir karakteri canlandıracak.

    Aralık ayında onaylanan dizi, kelimenin tam anlamıyla konuklar tarafından talep edilen herhangi bir fantezinin yerine getirildiği lüks bir tesiste geçen bir hikayeyi anlatacak. ABC'nin orijinal dizisinin modern bir güncellemesi olarak tanımlanıyor. Geceleri uyanık kalmamızı sağlayan hem büyük hem de küçük "ne olacak?" sorularını derinlemesine araştıran her bölüm, hayallerle ve arzularla gelen ve Fantasy Island'ın büyülü gerçekçiliğiyle aydınlanmış insanlar hakkında duygusal ve kışkırtıcı hikayeler anlatacak.

    Sanchez'in canlandıracağı Elena Roarke, ailesinin mirasını sürdürmek için kendi hırslarını ve hayatının aşkını bir kenara bırakan bir kadın olarak tanımlanıyor. Sofistike, anlayışlı ve her zaman çekici Elena’nın sakin dış görünüşü, bu gizemli adanın bekçisi olarak üstlendiği sorumlulukların zorluklarını maskeler. Sanchez, Fantasy Island'a ölümcül bir hastalıkla gelen, yeni bir yaşam arayan ve yorgun bir ruha sahip genç bir kadın olan Ruby Okoro'yu canlandıran Kiara Barnes'ı (The Bold and the Beautiful) da içeren bir oyuncu kadrosuna liderlik ediyor.

    Dizide ayrıca, John Gabriel Rodriquez (Rosewood) pilot Javier rolünde yer alacak. Javier, aynı zamanda ada taşımacılığının başı ve tüm esnafın lideri konumunda yer alıyor. Dizinin çekimleri, Porto Riko'da halihazırda devam ediyor. Yeni versiyonun yapımcılığını Liz Craft ve Sarah Fain (The Shield) üstleniyor. Sony Pictures TV, Gemstone Studios ve Fox Entertainment, ortak yapımdaki stüdyolar olarak hizmet verecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top