Hesabım
    Grace Gummer, Showtime'ın ‘Let the Right One In’ Dizisinde!

    TV uyarlamasının bir oyuncusu daha açıklandı..

    Efsane oyuncu Meryl Streep'in kızı olan başarılı oyuncu Grace Gummer, Showtime'da yer alan “Let the Right One In” dizisinde rol alıyor. Gummer, adı daha önce duyurulan oyuncular Demián Bichir ve Anika Noni Rose'a katılmış oldu. Dizi, 10 yıl önce vampire dönüştürüldüğünde hayatları sonsuza dek değişen 12 yaşındaki Eleanor ve babası Mark'ı konu alıyor.

    Eleanor, 12 yaşında, belki de sonsuza kadar kapalı bir hayat yaşıyor, sadece geceleri dışarı çıkabiliyor, babası ise hayatta kalması için gereken en az miktarda insan kanı sağlamak için elinden geleni yapıyor. Gummer, Claire rolünü oynayacak. Bir ilaç imparatorluğunun varisi olan Claire, hastalık araştırmalarında daha mütevazı ve daha asil bir kariyer peşinde koşmak için ailenin milyar dolarlık işini geri çeviren parlak bir bilim adamı. Ancak, uzaktaki babasının onu evine çağırması ve korkunç bir sırrı ifşa etmesiyle hayatı altüst olur.

    Gummer, “Mr. Robot", "Extant", "A Teacher", "The Hot Zone", "Good Girls Revolt", "American Horror Story: Freak Show" ve "The Newsroom" gibi dizilerde yer aldı. Ayrıca, yaklaşmakta olan Peacock dizisi “Dr. Detah"in kadrosunda bulunuyor. Film tarafında ise, “The Homesman”, “Frances Ha”, “Larry Crowne” ve “Beast of Burden” filmlerinde rol aldı. Andrew Hinderaker, "Let the Right One In"in şov sorumlusu ve baş yapımcısı olarak yer alıyor. Seith Mann, pilot bölümü yönetmenin yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek.

    "Let the Right One In", ilk olarak 2004 yılında yazar John Ajvide Lindqvist tarafından roman olarak yayınlandı. Daha sonra Kåre Hedebrant ve Lina Leandersson'ın oynadığı 2008 yapımı filme uyarlandı. Kodi Smit-McPhee, Chloë Grace Moretz ve Richard Jenkins'in rol aldığı Amerikan yeniden yapımı “Let Me In” ise 2010 yılında piyasaya sürüldü. TNT, daha önce bir dizi uyarlaması için siparişi vermişti ama proje 2017'de rafa kalktı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top