Hesabım
    "Girl in the Woods" Kitap Serisi TV'ye Uyarlanıyor!

    Çok satan roman serisi TV'ye geliyor..

    Peacock, "The Door in the Woods" ve "The Girl in the Woods" romanlarına dayanan sekiz bölümlük bir doğaüstü draması sipariş etti. "Jessica Jones"un başrol oyuncusu Krysten Ritter, NBCUniversal yayın platformunun yakında çıkacak olan dizisinin ilk dört bölümünü yönetecek. Ritter, aynı zamanda yardımcı yapımcı olacak.

    Jacob Chase ("Come Play") dizinin son dört bölümünü yönetecek ve Casey Modderno ("The Birch") başyazar olarak görev yapacak. Ritter yaptığı açıklamada, "Korkunun ve büyüme hikayelerinin büyük bir hayranı olarak, elime geçen en heyecan verici senaryolardan biri olduğunu söyleyebilirim. Karakterlere, yazıya, ortama ve temalara, senaryoyu okuduğum anda aşık oldum. Ayrıca, Crypt’in orijinal kısa filmi "The Door in the Woods"u ve inşa ettikleri evreni de sevdim. Jane Casey Modderno, Crypt ve Peacock'la kadın odaklı canavar avı serisini yönetme fırsatına sahip olduğum için çok heyecanlıyım." dedi

    Yönetici yapımcı Jack Davis, " Krysten Ritter, Casey Modderno ve Jacob Chase'le birlikte bu kadar özel yeteneklere sahip olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Bu seriyi, anlamlı temalar ve korku temelli karakterlerle hayata geçiriyoruz. Crypt, normları bozan, yenilikçi hikayeleri anlatmaktan gurur duyuyor ve izleyicilerimiz, muhteşem bir ortak olan Peacock'taki bu programı izlemeye bayılacak." dedi.

    “The Girl in the Woods”, Crypt TV tarafından çekiliyor. Jack Davis ve Darren Brandl yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Modderno, baş yazar ve yardımcı yapımcı olarak görev yapıyor. Krysten Ritter yönetmen ve yardımcı yapımcılığı üstleniyor. Jeremy Elliott ve Jasmine Johnson da yardımcı yapımcılar arasında yer alacak. Joey Greene ve Cameron Fuller ise ortak yapımcı olacarak projede yer alacaklar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top