Hesabım
    Elizabeth Olsen, HBO Max Dizisi ‘Love and Death’in Başrolünde!

    Yapımcılar arasında Nicole Kidman da var..

    Elizabeth Olsen, kameranın arkasında da bir all-star kadrosuna sahip olan yeni HBO Max mini dizisinde başrol oynayacak. Olsen, yazar ve yapımcı David E. Kelley'den gelen “Love and Death” için anlaşmayı imzaladı. Nicole Kidman, dizinin yapımcılığını Lesli Linka Glatter'la birlikte yürütecek. Dizi, 1980'de kiliseden arkadaşı Betty Gore'u baltayla öldüren Teksaslı ev hanımı Candy Montgomery'nin gerçek hikayesine dayanıyor.

    Olsen, Montgomery karakterini canlandıracak. Dizi, "Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs" kitabından ve Texas Monthly'nin "Love & Death In Silicon Prairie, Part I & II" makalelerinden uyarlandı. HBO Max'in orijinal içerik sorumlusu Sarah Aubrey, "Bu, küçük bir kasabadaki iki kadının korkunç bir şiddet eylemiyle sonuçlanan hayal kırıklıkları ve arzuları hakkında sürükleyici bir hikaye. David, Lesli, Nicole ve Per ile iş ortaklığı yapmaktan heyecan duyuyoruz ve Elizabeth'in hikayemizin merkezinde, bu hikayeyi bu kadar unutulmaz kılan tüm Candy katmanlarını ortaya çıkarmak üzere yer alması bizi sevindiriyor." dedi.

    "Love and Death", HBO Max için Lionsgate Television tarafından çekilecek. Kelley, David E. Kelley Productions aracılığıyla prodüksiyon, Kidman ve Per Saari ise Blossom Films aracılığıyla prodüktörlük yapıyor. Linka Glatter aynı zamanda yönetmenliğin yanı sıra Texas Monthly'den Scott Brown ve Megan Creydt, Matthew Tinker, Michael Klick ve Helen Verno'nun da bulunduğu yönetici yapımcı kadrosuna dahil oldu.

    Bu dizi, geçtiğimiz yıl açıklanan Candy Montgomery davasıyla ilgili ikinci yüksek profilli proje oldu. Elisabeth Moss, UCP'den gelen ve şu anda Hulu'da geliştirilmekte olan mini dizi “Candy”de Montgomery rolünü oynayacak. Lionsgate Television Group başkanı Kevin Beggs, "Candy'nin başrolünü Elizabeth Olsen'dan daha mükemmel bir sanatçının oynayabileceğini hayal edemiyoruz. Yeteneği, karizması ve enerjisi izleyicilerin gözünde başka hiçbir şeye benzemez. Bu heyecan verici ve ilgi çekici seride dünya çapında Lesli, David ve Nicole'dan oluşan bir kreatif ekiple iş birliği yapmaktan dolayı da gurur duyuyoruz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top