Hesabım
    "Adrien Brody", Succession'ın Üçüncü Sezon Kadrosunda!

    Oscar ödüllü oyuncu, Emmy ve Altın Küre'li diziye katıldı..

    Getty Images

    "Succession", üçüncü sezon için, Adrien Brody'yi oyuncu kadrosuna ekledi. Brody, popüler HBO serisinin üçüncü sezonunun oyuncu kadrosuna son eklenen kişi oldu. Geçtiğimiz günlerde Alexander Skarsgård'ın da diziye dahil olduğu duyurulmuştu. İkili, dizinin ana kadrosunda şu anda bulunan Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Hiam Abbass, Nicholas Braun, Peter Friedman, Matthew MacfadyenAlan Ruck ve Rob Yang'a katılmış oldu.

    İkinci sezonun sonunda asi oğlu Kendall (Strong) tarafından pusuya düşürülen Logan Roy (Cox), yeni sezona tehlikeli bir pozisyonda başlayacak. Ailesel, siyasi ve mali ittifakları güvence altına almak için çabalayan aile, sert bir şirket savaşının aile içi iç savaşa dönüşme tehdidiyle birlikte gerilimli anlar yaşayacak. Brody, Waystar'ın mülkiyeti için verilen savaşta kilit rol oynayan milyarder aktivist yatırımcı Josh Aaronson olarak yer alacak.

    "Succession", şu anda Brody'nin yakın zamanda rezerve ettiği ikinci HBO projesi. Aynı zamanda seçkin kablolu yayıncının 1980'lerde Los Angeles Lakers'la ilgili yeni drama dizisinde NBA koçu Pat Riley'yi oynayacak. Brody, "The Pianist" filmindeki başrolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü'nü kazandı. Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch”, Netflix’in “Blonde” ve Epix için TV dizisi “Chapelwaite”te rol alacak. Kısa süre önce “Clean” adlı aksiyon filminde yazarlık, yapımcılık ve oyunculuk yaptı.

    Brody, Son zamanlarda, Saoirse Ronan ve Sam Rockwell'le birlikte Searchlight için başlıksız bir cinayet gizemi filmine başladı. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "Predators", "King Kong", "The Grand Budapest Hotel" ve "Midnight in Paris" sayılabilir.  “Succession” ekibi, üçüncü sezon prodüksiyonuna aslında geçen yılın başlarında start verecekti ama pandemi nedeniyle ertelendi. Şu anda New York'ta çekimler devam ediyor. Jesse Armstrong diziyi yarattı ve showrunner olarak hizmet ediyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top