Hesabım
    Fox'un Yeni Komedisi ‘Pivoting’in Çekimleri Başlıyor

    Tam sezonluk onay alan dizi için çalışmalar başladı..

    Fox, 2021-2022 yayın sezonu için tek kameralı komedi “Pivoting”e tam sezonluk bir sipariş verdi. Yarım saatlik dizide Eliza CoupeGinnifer Goodwin ve Maggie Q, çocukluklarının en iyi arkadaşının ölümüyle uğraşan üç kadın olarak rol alıyor. Hayatın kısa olduğu gerçeğiyle yüz yüze gelince, mutluluk bulmak için umutsuz çabalar içinde, bir dizi dürtüsel ve kendine düşkün kararlar verirler. Bu kararlar, birbirlerine olan bağlarını da güçlendirir.

    Dizide ayrıca, Tommy DeweyJT Neal ve Marcello Julian Reyes rol alıyor. Liz Astrof, Aaron Kaplan ve Dana Honor, Kapital Entertainment aracılığıyla yazar ve yönetici olarak görev yapacak. Tristram Shapeero pilot bölümün yönetmenliğini ve sorumlu yapımcılığı üstlendi. Warner Bros. Television ve Fox Entertainment, Kapital ile birlikte prodüksiyonu yapıyor.

    Astrof’un geçmiş çalışmaları arasında "The King of Queens", "2 Broke Girls", "The Conners", "Trial & Error", "Whitney" ve "Last Man Standing" gibi diziler yer alıyor. "Pivoting" başlangıçta pilot bölüm için sipariş edildi ve 2020'de olması gereken prodüksiyon salgın nedeniyle ertelendi. Dizi onayıyla ilgili haberler, Fox'un Mayim Bialik'in başrol oynadığı çoklu kamera komedisi “Call Me Kat” için ikinci sezon onayını duyurmasıyla aynı gün geldi.

    "Pivoting", Fox'un gelecek sezon için geliştirdiği en son seri. Geçen hafta, kanal Elodie Yung'un oynadığı “The Cleaning Lady” ve müzikal drama “Monarch”ın siparişini verdi. Diğer projeler arasında, Dan Harmon'dan gelen animasyon komedi dizisi “The Big Leap”, Karin Gist ve Lee Daniels'ın “Our Kind of People” dizisi ve “This County” belgesel dizisi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top