Hesabım
    Marvel, Oscar Isaac'i ‘Moon Knight’ın Başrolü Olarak Onayladı

    Uzun süredir bilinen ve konuşulan haber sonunda resmiyet kazandı

    Oscar Isaac resmen Marvel Evreni'ne dönüyor! Isaac'in Marvel Studios'un yeni Disney Plus dizisi “Moon Knight”ta oynayacağının duyulmasında yaklaşık yedi ay sonra Marvel, 42 yaşındaki oyuncunun projede yer alacağını duyurdu. Doğal olarak, Marvel bunu bir tweet aracılığıyla yaptı ve hayranların beklediği müjdeli haberi resmi olarak da vermiş oldu.

    Haberin, neden 7 ay sonra resmiyete döküldüğü belirsiz. Zira, Isaac'in antrenman programlarıyla alakalı videoları bile aylar önce izlemiştik. Mart ayında, "The Falcon and the Winter Soldier" yıldızı Sebastian Stan, Marvel Studios şefi Kevin Feige'in de olduğu ve Disney Plus serisi için düzenlenen bir sanal basın toplantısında Isaac'in "Moon Knight"ın başrolünde olacağından bahsetmişti.

    Her şeye rağmen, artık resmi bir onayımız var ve bu tweet, stüdyodan gelen ilk resmi açıklama olarak kayıtlara geçti. Bu haber, aktörün 20th Century Fox için 2016 yapımı "X-Men: Apocalypse" filminde Apocalypse'i oynadıktan sonra Mısır kökenli bir Marvel karakterindeki ikinci rolü olacak. Isaac, daha sonra Warner Bros. için bilimkurgu destanı “Dune”la karşımıza çıkacak ve yakın tarihlerde Marvel’in kardeş şirketi Lucasfilm için “Star Wars” üçlemesinde pilot Poe Dameron'u canlandırdı.

    "Moon Knight" kadrosunun geri kalanı henüz açıklanmadı ama ocak ayında Variety ve diğer kuruluşlar, Ethan Hawke'nin baş kötü adam olarak projede önemli bir rol oynadığını bildirdi. May Calamawy'nin ("Ramy") de bilinmeyen bir rolle diziye eklendiği biliniyor. Jeremy Slater ("The Umbrella Academy") baş yazar. Slater, aynı zamanda, Mohamed Diab ("Clash"), Justin Benson ve Aaron Moorhead ("The Endless")'le birlikte diziyi yönetiyor. Projenin 2022'de yayınlanması planlanıyor ve mart ayında Macaristan'da çekime başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top