Hesabım
    Suç Dizisi ‘City on a Hill’, Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Showtime, başarılı diziye yeni sezon onayı verdi.

    Başrollerini Emmy adayı Kevin Bacon ve Screen Actors Guild Ödülü sahibi Aldis Hodge'un paylaştığı, Showtime'ın eleştirmenlerce beğenilen suç draması “City on a Hill” üçüncü sezon için yenilendi. HBO'nun “Oz” ve Canal Plus’ın “Borgia” dizilerinin yaratıcısı, Emmy ödüllü baş yapımcı ve showrunner Tom Fontana, üçüncü sezon için geri dönecek.

    Önümüzdeki sezon toplam sekiz saati tamamlayacak bölümlerden oluşacak ve New York'ta çekimlere devam edecek. Bu yılın ilerleyen zamanlarında gerçekleşecek prodüksiyon sonrası yeni sezon 2022'de yayında olacak.  Üçüncü sezon, baş karakter Ajan Jackie Rohr'un (Bacon) geçmişinden kaçamadığını ve FBI'dan kovulduğunu gördüğümüz ikinci sezondaki olayların sonrasında başlayacak. İkinci sezon, uyuşturucu şiddeti barındıran ve yerel kolluk kuvvetlerinin ilgilendiği, Boston'ın Roxbury semtindeki federal bir konut projesine odaklanıyor.

    Rohr, kendi kariyerini kurtarmak için umutsuz bir girişimde bulunarak, şehrin kusurlu ceza adalet sisteminden yararlanmaya çalışıyor. Zamanla, Jackie ve arasındaki kişisel düşmanlık Bölge Savcı Yardımcısı Decourcy Ward (Hodge), ABD Savcılığı ve Suffolk DA ofisleri arasında topyekün bir savaşa sebebiyet veriyor. Mahkeme salonlarında geçen çetin bir mücadele izleyicileri ekrana bağlıyor. 

    İkinci sezonda ayrıca, Lauren E. Banks, Mark O'Brien, Amanda Clayton, Matthew Del Negro ve Jill Hennessy yer aldı. Konuk yıldızlar olarak Pernell Walker, Lucia Ryan, Keiko Elizabeth, Kameron Kierce, Shannon Wallace, John Doman ve Michael O'Keefe rol aldı. “City on a Hill”in yürütücü yapımcılığını Fontana ile birlikte Jennifer Todd, Ben Affleck, Matt Damon, Jorge Zamacona, Barry Levinson, Chuck MacLean ve Michael Cuesta üstleniyor. Bacon, Hodge ve Michele Giordano ortak yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top