Hesabım
    Usta Oyuncu Dennis Quaid, ‘Joe Exotic’ Dizisinin Kadrosunda

    Peacock, iddialı dizi için önemli bir hamle yaptı.

    Eric Charbonneau/Invision/AP

    Dennis Quaid, yaklaşmakta olan Peacock dizisi “Joe Exotic”te Rick Kirkham'ı oynayacak. Norveç kökenli Amerikalı gazeteci Kirkham, Tiger King'in reality show yapımcısıydı. Quaid, daha önce adı duyurulan ve dizinin başrollerinde yer alan, Carole Baskin'i oynayacak Kate McKinnon'la Joe Exotic'i oynayacak John Cameron Mitchell'e katılmış oldu.

    Yakın zamanda diziye birkaç oyuncunun daha dahil olduğu duyurulmuştu. Brian Van Holt'un John Reinke'yi, Sam Keeley'nin John Finlay'i ve Natt Wolff'un Travis Maldonado'yu oynayacağı geçtiğimiz günlerde resmen açıklandı. Aynı adı taşıyan Wondery Podcast'inden uyarlanan “Joe Exotic”, egzotik hayvan bakıcısı Joe Schreibvogel'in (Mitchell) büyük kedilerini kar amacıyla üremek için kullandığını öğrenen Carole Baskin'e (McKinnon) odaklanıyor. Baskin, hızla artan bir rekabeti kullanarak girişimini durdurmaya karar verir. Ancak, Carole'un sırlarla dolu bir geçmişi vardır ve Joe, mücadele başladığında onun ikiyüzlülüğünü ortaya çıkarmak için her şeyi yapar. Sonuçlar ise olayın ne kadar tehlikeli boyutlarda olduğunu kanıtlar.

    Etan Frankel, Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP'le yaptığı genel anlaşma kapsamında yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. McKinnon, Wondery'den Hernan Lopez, Marshall Lewy ve Aaron Hart'la birlikte başrol oynamanın yanı sıra yönetici yapımcılık yapıyor. Justin Tipping pilot bölüm de dahil olmak üzere ilk dört bölümü yönetecek.

    Emmy Ödülü ve iki kez Altın Küre adayı olan Quaid, en çok “The Rookie”, “The Day After Tomorrow”, “Traffic”, “Vantage Point”, “Frequency”, “The Parent Trap”, “Soul Surfer”, “The Right Stuff” ve “Breaking Away” gibi filmlerdeki performansıyla tanınıyor. TV projeleri arasında, Netflix'in "Merry Happy What" dizisinde başrol ve yönetici yapımcılık, Amazon'un "Goliath" dizisinin üçüncü sezonunda oyunculuk kredileri bulunuyor. Quaid şu anda Ben Howard'ın yapım şirketi Third Coast Content'le birlikte çekeceği “The Charley Pride Story”yi geliştiriyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top