Hesabım
    "Çıplak: Ölenle Ölünmez" Prömiyerini Yapıyor!

    Çıplak, ikinci sezonuyla BluTV'de!

    Can Evrenol imzalı BluTV dizisi Çıplak'ın ikinci sezonu olan Çıplak: Ölenle Ölünmez yarın akşam (9 Haziran) 21.00'de BluTV'de prömiyerini yapacak. Geçtiğimiz günlerde fragmanı yayınlanan dizinin senaristi Merve Göntem, sosyal medya hesabından yeni görsel paylaştı ve prömiyer tarihini duyurdu. İlk sezonu cesur bulunan ve beğeni toplayan dizi ikinci sezonuyla geri dönüyor.

    Dizinin senaryosu ve proje tasarımını Can Evrenol ve Merve Göntem birlikte oluştururken, yönetmen koltuğunda ilk sezonda olduğu gibi ödüllü yönetmen Can Evrenol oturuyor. Yapımcılık görevinde Tanay Abbasoğlu bulunurken, görüntü yönetimini Orkun Göntem, sanat yönetimini Melisa İnci Kurgu ve kurguyu Tunçer Şengün üstlendi. 

    Oyuncu kadrosunda, Müge Bayramoğlu, Taro Emir Tekin, İpek ErdemUmut KurtSelin Dumlugöl, Bora Ecer, Dila Yağcı, Berçem Koç, Murat Kılıç, Feriha Eyüboğlu, Denizhan Akbaba'nın yer aldığı dizi ikinci sezonuyla da adından söz ettirecek gibi duruyor. Yayınlanan bir dakikalık fragman ilk sezonla aynı atmosferi izleyeceğimizi ve ilk sezondan bazı karakterlerin yine karşımıza çıkacağını gösteriyor.

    İlk sezonun konusuna göre; Genç bir kadın olan Eylül, geçimini eskortluk yaparak sağlar. Onun tek hayali, Galler'e taşınıp kendisine yeni bir hayat kurmaktır. Cem ise kısa bir süre sonra sosyetik bir güzelle evlenecek olan bir damat adayıdır. Gittiği bir bekarlığa veda partisinde Cem'i gören Eylül, gönlünü müstakbel damada kaptırınca beklenmedik olaylar gelişir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top