Hesabım
    Aimee Garcia, Hulu Dizisi ‘Woke’un İkinci Sezon Kadrosunda

    Lucifer oyuncusu Garcia'nın yeni projesi belli oldu

    People

    Aimee Garcia (Lucifer, Marvel's M.O.D.O.K.) "Woke" dizisinin kadrosuna katıldı. Keith Knight ve Marshall Todd tarafından ortaklaşa oluşturulan Hulu serisi, beklenmedik bir olay hayatını değiştirdiğinde kendisini ana akım başarının eşiğinde bulan Afrikalı-Amerikalı bir karikatürist olan Keef Knight'a (Lamorne Morris) odaklanıyor. Keef, yeni keşfedilen bir bilinçle, inşa ettiği her şeyi kaybetmeden, ona meydan okuyan yeni sesler ve fikirlerle iletişim kurmaya başlıyor.

    Garcia, komedinin ikinci sezonunda, Knight'la çalışmak isteyen, sevimli ama müthiş, kendi kendini yetiştirmiş bir Silikon Vadisi risk sermayedarı olan Laura Salgado'yu oynayacak. Knight ve Todd, Maurice “Mo” Marable, Richie Schwartz, John Will, Will Gluck ve Eric Christian Olsen'le birlikte Woke'un yapımcılığını üstleniyor. Anthony King ayrıca, dizide yönetici yapımcı olarak yer alıyor.

    Garcia, Netflix'in Lucifer dizisinde Ella Lopez rolüyle tanınıyor ve kısa süre önce Hulu dizisi Marvel's M.O.D.O.K için Jodie Tartleton karakterini seslendirdi. Lucifer'ın altıncı ve son sezonunu tamamladıktan sonra, New York Times'ın çok satan yazarı AJ Mendez ile birlikte Universal için 47 Ronin'in devamını yazdı ve senristliğe de adım attı. Garcia, DC için ağustos ayında piyasaya sürülecek olan bir Wonder Woman Black & Gold çizgi romanını da kaleme alacak.

    Bu sonbaharda oyuncu, yapımcılığını da üstlendiği romantik komedi Match Me If You Can'de oynayacak. TV tarafında, Garcia'nın diğer projeleri arasında Rush Hour, Dexter, VegasGeorge Lopez ve daha fazlası yer alıyor. Büyük ekranda, Greg Tiernan ve Conrad Vernon tarafından yönetilen Addams Ailesi'nin 2019 animasyon uyarlaması, Elizabeth Chomko'nun What They Had'i ve José Padilha'nın Robocop'u yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top