Hesabım
    Joe Henderson, Pokemon Live-Action Dizisini Yazacak!

    Netflix'ten bir Pokemon dizisi geliyor.

    Variety'nin haberine göre dev film şirketi Netflix, bir Pokemon dizisi için harekete geçti. Lucifer dizisinin showrunner'ı ve yürütücü yapımcısı olarak tanınan Joe Henderson, Pokemon dizisinin senaryosunu kaleme alacak ve dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Pokemon dizisi, live-action bir yapım olacak.

    Yeni Netflix Pokemon dizisi henüz geliştirme aşamasında bulunuyor. Bu nedenle konusu hakkında bir bilgi elimizde bulunmuyor. Doğal olarak oyuncuları ya da yönetmenlerinin de kim olacağı bilinmiyor. Netflix'in anlaşma imzaladığı tek kişi, senarist ve yapımcı Joe Henderson oldu. Ama söylenenlere göre, yeni Pokemon dizisi, 2019 yılında sinemalarda gösterime giren Detective Pikachu filminin izinden gidecek. Filmde Pikachu'yu Ryan Reynolds seslendiriyordu ve başrolünde Justice Smith yer alıyordu.

    Netflix Pokemon'un yanı sıra bir diğer live-aciton olan John Cho ve Daniella Pineda'nın rol aldığı Cowboy Bebop ile ilgileniyor. Ayrıca Pokemon'un anime dizisi, platform üzerinden izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Pokemon'a imzasını atacak olan Joe Henderson'ı Stephen King imzalı 11.22.63 dizisinden, Graceland ve White Collar'dan tanıyoruz.

    Şimdilik Pokemon live-action dizisi hakkında başka bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top