Hesabım
    Amazon, Suç Dizisi Panic'i İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Panic, ilk sezon sonunda iptal edildi

    Amazon, bir sezonun ardından "Panic" dizisini iptal ettiğini onayladı. Genbç yetişkin draması, mayıs ayında Amazon'da prömiyer yaptı. Bir saatlik dizi, Lauren Oliver'ın aynı adlı romanından uyarlandı. Eleştirmenlerden ve puanlama sistemi olan sitelerden düşük sonuçlar alan dizi, hhikayesini daha derinleştirme fırsatı olmasına rağmen iptal kararıyla karşılaştı.

    Küçük bir Teksas kasabasında geçen hikayede, her yaz mezun olan son sınıf öğrencileri bir dizi yarışmaya katılıyorlar ve kazanan her şeyi alıyor. Kasaba koşullarından kaçmak ve hayatlarını daha iyi hale getirmek için tek şanslarının bu olduğuna inanıyorlar. Ancak, bu yıl kurallar değişti, para potu her zamankinden daha büyük ve oyun daha da tehlikeli. Oyuncular en derin, en karanlık korkularıyla yüz yüze gelecek ve kazanmak için ne kadar riske atacaklarına karar vermek zorunda kalacaklar.

    Dizinin oyuncu kadrosunda Olivia Welch, Mike Faist, Jessica Sula, Camron Jones, Ray Nicholson ve Enrique Murciano yer aldı. Oliver, kitabını ekrana uyarladı ve aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yaptı. Joe Roth, Jeff Kirschenbaum ve Adam Schroeder de yürütücü yapımcı olarak yer aldılar. Lynley Bird ve Alyssa Altman ortak yapımcılar olarak görev yaptı.

    “Panic”, Amazon Studios tarafından çekildi. Dizi, Amazon'un son yıllarda kurduğu birkaç genç yetişkin projesinden biriydi. Platform ayrıca ikinci sezon için yenilenen “The Wilds” dramasına da sahip. Ayrıca, oyuncu kadrosunda Sarah Michelle Gellar'ın da yer aldığı "Hot Pink" ve şu anda Amazon'da çalışmakta olan Harlan Coben imzalı "Shelter" adlı romana dayanan bir dizi daha var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top