Hesabım
    Susan Sarandon ve Anna Friel, Country Müzik Dizisi ‘Monarch’ın Kadrosunda

    Müzik temalı dizi, Fox için çekilecek!

    Fox

    Susan Sarandon ve Anna Friel, yaklaşmakta olan Fox country müzik drama dizisi “Monarch”ın kadrosuna dahil oldu. Seride, delice yetenekli ve çivi gibi sert, Country Müziğinin Kraliçesi olarak anılan Dottie Cantrell Roman (Sarandon)'ın hayatına yer verilecek. Dottie, sevgili kocası Albie ile birlikte bir country müzik hanedanı yarattı. Ancak, adı özgünlükle eş anlamlı olsa da başarılarının temeli bir yalandı.

    Ülkenin kraliyeti ve saltanatları tehlikeye girdiğinde, tacın varisi Nicolette “Nicky” Roman (Friel), kendi yıldız olma arayışını sağlarken ailesinin mirasını korumak için hiçbir şeyden vazgeçmeyecektir. “Monarch”, 30 Ocak'ta Fox için sezon ortasında başlayacak ve şovun ikinci bölümü 1 Şubat'ta yayınlanacak. Çekimler ise şu sıralarda devam ediyor.

    Sarandon, 1996'da “Dead Man Walking” filmiyle en iyi kadın oyuncu heykelciği olan Akademi Ödülü bir oyuncu. Kariyeri boyunca aynı kategoride dört kez daha aday gösterildi. “Thelma & Louise”, “The Client”, “The Rocky Horror Picture Show”, “Atlantic City” ve “Lorenzo's Oil” gibi ikonik filmlerde rol aldı. Sarandon ayrıca, dokuz kez Altın Küre ve beş kez Emmy Ödülü adaylığı elde etti. Geçmişte oynadığı TV rolleri arasında “Feud: Bette and Joan”, “Ray Donovan” ve HBO filmi “You Don’t Know Jack” yer alıyor.

    Friel'in son televizyon rolleri arasında “Marcella”, “The Girlfriend Experience” ve “American Odyssey” yer alıyor. Ayrıca kendisine Altın Küre adaylığı kazandıran kült komedi dizisi “Pushing Daisies”teki rolüyle tanınıyor. Film tarafında ise “Limitless”, “Bathory”, “Me Without You” ve “A Midsummer Night’s Dream” gibi yapımlarda rol aldı. “Monarch”, yazar Melissa London Hilfers'tan geliyor. Michael Rauch, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top