Hesabım
    Dwayne Johnson, Henry Cavill'in Superman Rolünü Geri Alamaması Hakkında Sessizliğini Bozdu

    Henry Cavill "Black Adam"ın jenerik sonrasında görünmesine rağmen yenilenen DC'de kendisine yer bulamadı.

    .

    Dwayne Johnson nihayet, "Black Adam"daki geri dönüşünün ardından Henry Cavill'in DC Evreni'nde Süpermen olarak rol almayacak olması hakkında sessizliğini bozdu.

    Cavill, 2017'deki "Justice League"den bu yana ilk kez "Black Adam"ın jenerik sonrası sahnesinde Clark Kent/Superman rolünü yeniden canlandırdı. Hayranlar Cavill'in geri dönüşüyle sevinmiş olsa da kısa süre sonra, James Gunn tarafından yeniden yapılandırılan DC Evreni'nde Superman olarak farklı bir ismi izleyeceğimiz açıklandı. Cavill kendisi de Superman olarak dönmediğini doğruladı.

    James Gunn'dan Yeni Superman Aktörü Hakkında Açıklamalar

    Oscar kırmızı halısında Johnson'a Cavill'in Superman'den ayrılışı soruldu. "Black Adam" yıldızı daha önce Cavill'in ayrılışı hakkında yorum yapmamıştı ancak Variety ile yaptığı bu röportajda, DC'nin Superman'i yeniden düzenlenmesi konusundaki sessizliğini bozdu.

    Johnson, yaşanan bu durumu, koçu ve oyun kurucuyu değiştirmeye karar veren yeni yönetim tarafından devralınan bir futbol takımına benzeterek şu ifadeleri kullandı:

    "Black Adam'ı çekerken yapabileceğimiz tek şey, elimizden gelenin en iyisini yapmak, kendimizi en iyi insanlarla çevrelemek ve ardından elimizden gelen en iyi filmi sunmaktı. Seyirci puanımız 90'lardaydı, eleştirmenler birkaç atış yaptı - yine de bu sadece işin doğası. Ama bence bu neredeyse profesyonel bir futbol takımına sahip olduğunuzda ve oyun kurucunuz şampiyonluklar kazandığında, baş antrenör şampiyonluklar kazandığında ve sonra yeni bir sahibiniz olduğunda olduğu gibi. Yeni bir sahip gelir ve 'bu benim koçum değil, oyun kurucum değil' der. Yeni biriyle devam edeceğim.' der."

    Dwayne Johnson, Henry Cavill'in Superman Olarak Dönmesi İçin Yıllarca Uğraşmış

    Dwayne Johnson'ın Black Adam'ıda yeni DC Evreni'nde kendisine yer bulamayan kahramanlardan biri. Johnson daha önce yaptığı açıklamalarda devam filmlerinin geleceğini söylemiş olsa da, filmin gişede istenen başarıyı elde edememesi nedeniyle bu zaten pek olası görünmüyordu.

    Dwayne Johnson - DC Krizinde Son Gelişmeler "Black Adam"ın Gişedeki Kaybı Büyük Oldu
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top