Hesabım
    Yeni Star Wars Filmini "Peaky Blinders"ın Yaratıcısı Steven Knight Yazacak

    Damon Lindeloff'un terk ettiği Star Wars filmi yeni yazarını buldu.

    AMC

    "Lost", "The Leftovers" ve "Watchmen" gibi yapımların yaratıcısı Damon Lindelof ve Justin Britt-Gibson'ın, geliştirmekte oldukları yeni Star Wars filmi projesinden ayrılmalarını açıklamalarının hemen ardından Lucasfilm yeni senaristi buldu.

    Henüz adı ve detayları belli olmayan filmin senaryosunu "Peaky Blinders" dizisinin yaratıcısı Steven Knight kaleme alacak. Projeye önceden dahil olan Sharmeen Obaid-Chinoy hala yönetmen koltuğunda oturuyor.

    "Lost"un Yaratıcısı Damon Lindelof, Geliştirdiği Gizli "Star Wars" Filminden Ayrıldı

    Oldukça deneyimli bir senarist olan Steven Knight daha önce "Eastern Promises", "Locke", "Allied", "Spencer", "Serenity", "The Girl in the Spider’s Web", "Seventh Son" gibi yapımların senaryolarına imza attı. Televizyon kanadında ise "Peaky Blinders"ın yanı sıra "Taboo", "See", "SAS: Rogue Heros" gibi dizileri yaratarak senaryolarını kaleme aldı.

    Lindelof ve Britt-Gibson'ın projeden ayrılmadan önce bir taslak teslim ettiği biliniyor. İkilinin ayrılma haberleri Patty Jenkins, J.D. Dillard ve Kevin Feige ile birlikte yürütülen diğer birçok Star Wars projesinin rafa kaldırılmasının ardından geldi.

    Kevin Feige ve Patty Jenkins'in Star Wars Filmleri İptal Edildi

    Steven Knight'ın yazacağı bu filmin dışında, Taika Waititi ve Shawn Levy'nin potansiyel Star Wars filmlerinin üzerinde de hala aktif olarak çalışılıyor. Gelecek tüm Star Wars projeleri hakkındaki duyuruların Nisan ayında, Star Wars kutlamaları sırasında yapılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top