Hesabım
    "Rebel Moon - Part One"dan Yeni Fragman: Savaşçılar Toplanıyor!

    Zack Snyder'ın bilim kurgu destanının ilk bölümünden resmi fragman yayınlandı.

    Yönetmen Zack Snyder, geçtiğimiz Ağustos ayında Netflix'in iki bölümlük uzay operası filmi “Rebel Moon”un tüm destanı anlatan uzun bir kliple ilk fragmanının prömiyerini yapmıştı.

    Şimdi Netflix, filmlerden ilki olan “Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”ın resmi tam fragmanını yayınladı. Üç dakika süren ve çoğunlukla T. Rex'in "Children of the Revolution" adlı eserine odaklanan film, Snyder'dan beklenebilecek tüm gösterişli havayı içeriyor.

    Hikaye, galaksinin sınırında tarım ile geçinen bir gezegen uydusu olan Veldt'teki bir koloninin etrafında başlıyor. Buradaki barışçıl yaşam, zalim vekil Belisarius'un (Ed Skrein) orduları ve Ana Dünya'dan diğer gezegenleri denetleyen vahşi ve çok güçlü Imperium'un orduları tarafından tehdit ediliyor.

    Imperium güçleri Veldt'in sistemini kuşatmak için genişlediğinde, potansiyel olarak zengin bir yiyecek ve asker alımı kaynağı olarak Veldt'i hedef alır. Varlıklarının tehdit altında olmasından mutsuz olan yerliler ise gizemli bir kadın olan Kora'dan (Sofia Boutella) yardım ister.

    Imperium'la kendi geçmişi olan izole genç kadın, zalim ordularla savaşmak için diğer gezegenlerden savaşçılar aramak üzere yola çıkar. Ancak isyancı grubunu bir arada tutmak beklediğinden daha zor olabilir.

    Filmde; Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Michiel Huisman, Jena Malone, Cary Elwes, Ray Fisher, Corey Stoll, Alfonso Herrera, Cleopatra Coleman, Stuart Martin, Kingston Foster, Ingvar Sigurdsson, Fra Fee ve Staz Nair gibi isimlerin yer alıyor, ayrıca usta oyuncu Anthony Hopkins de antik bir savaş robotuna sesiyle hayat veriyor.

    Snyder, filmi "300 Spartalı"nın ortak yazarı Kurt Johnstad ve "Army of the Dead"in ortak yazarı Shay Hatten ile birlikte yazdı. "Rebel Moon Part 1: A Child of Fire"ın 22 Aralık'ta yayınlanacak ilk gösterimi öncesinde sınırlı sayıda sinemada gösterime girmesi bekleniyor. "Rebel Moon Part 2: The Scargiver" ise 19 Nisan 2024'te izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top