Hesabım
    Zack Snyder: "Rebel Moon"un Director's Cut Versiyonu "Çok Sert, Çok Seksi"

    İki kısımlık bilim kurgu destanının ilk filmi "Rebel Moon - Part One: A Child of Fire" 22 Aralık'ta Netflix'te!

    Netflix

    Yönettiği popüler filmler kadar, bu filmlerin tartışmalı Yönetmen Kurgusu versiyonlarıyla da ünlenen Zack Snyder, yakında yayınlanacak bilim kurgu filmi "Rebel Moon"un Yönetmen Kurgusu versiyonunu aylar öncesinden anlatmaya başlamıştı.

    İki filmden oluşan "Rebel Moon"un ilk filmi "Rebel Moon - Part 1: A Child of Fire" 22 Aralık'ta Netflix kütüphanesine eklenecek, devam filmi ise 2024 ilkbaharında izleyicilerle buluşacak. Snyder, Ağustos ayında Tudum'a yaptığı bir açıklamada Director's Cut versiyonundan bahsederken şunları söylemişti:

    "Yönetmen kurgusu bir saate yakın ekstra içerik içeriyor, dolayısıyla bunun meşru bir genişletilmiş evren versiyonu olduğunu düşünüyorum. Gerçekten çok şey görüyorsunuz. Her yönüyle daha renkli."

    Snyder ayrıca geçmişte Yönetmen Kurgusu için stüdyolarla savaşmak zorunda kaldığını, Netflix'in ise buna çok sıcak baktığını ve bazı sahneleri sırf bu uzun versiyon için özel olarak çektiklerini açıklamıştı.

    Zack Snyder'dan Quentin Tarantino'ya Kendi Sinematik Evrenini Yaratan 7 Yönetmen

    Şimdi, Entertainment Weekly ile konuşan yönetmen, hayranların, filmin Yönetmen Kurgusu versiyonundan neler bekleyebileceğini şu ifadelerle anlattı: "Senaryoyu tıpkı normal estetiğim gibi bir boşlukta yazdım - çok sert, çok seksi, şiddetli, çılgın, her şey çok yakında!" dedi.

    Snyder ayrıca çıkış fikrinin bunu "daha geniş bir izleyici macerasına sığdırmak" olduğunu ama Netflix'in kendisini "orijinal yıkıcı R dereceli (+18) versiyona geri dönmeye" ikna ettiğini belirtti:

    "Filmin PG-13 versiyonuyla son derece gurur duyuyorum. Ben gerçekten gurur duyuyorum. Bence gerçekten eğlenceli, temiz ve havalı ama yine de R dereceli versiyonun tuhaf karanlığı, filmin ne olabileceğine dair orijinal tezim buydu, biz de bunu yaptık. R dereceli versiyonda yaptığımız da buydu."

    "Rebel Moon", zalim ordular tarafından tehit edilen barışçıl bir koloni halkının, kendilerini kurtaracak askerler toplamak için gizemli bir kadını görevlendirmesini anlatıyor.

    "Rebel Moon - Part One"dan Yeni Fragman: Savaşçılar Toplanıyor!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top