Hesabım
    Matt Damon "Jason Bourne 6" İçin Kuralını Bozacak mı?

    Edward Berger'in yöneteceği yeni bir Jason Bourne filmi hazırlık aşamasında...

    Universal Pictues

    Geçtiğimiz günlerde "Batı Cephesinde Yeni Bir Şey Yok" filminin yönetmeni Edward Berger'in yönetiminde yeni bir Jason Bourne filminin Universal Pictures'ta hazırlık aşamasında olduğu ortaya çıktı.

    Serinin 6. filminin konusuyla ilgili henüz herhangi bir bilgi olmadığı gibi, Matt Damon'ın seriye dönüp dönmeyeceği de henüz bilinmiyor. Damon, Jason Bourne rolünü ilk olarak 2002 tarihli orijinal film "The Bourne Identity"de üstlendi ve daha sonra Paul Greengrass'ın yönettiği iki devam filmi için geri döndü: "Bourne Supremacy" ve "The Bourne Ultimatum"

    2012 tarihli "The Bourne Legacy" Jeremy Renner tarafından canlandırılan yeni bir kahramanı merkezine alarak yeni bir hikaye anlatsa da, Damon 2016'da yine Paul Greengrass tarafından yönetilen "Jason Bourne" filmiyle rolüne bir kez daha döndü.

    Bu filmle birlikte Damon'ın serideki rolü bitmiş gibi görünüyordu ve aktör daha önceki röportajlarında serinin geleceği hakkındaki sorulara, bundan sonra ancak tek bir şartla seriye geri döneceğini söyleyerek yanıt vermişti: Paul Greengrass'ın projeye dahil olması.

    Şu anda üzerinde çalışan "Bourne 6"nın Paul Greengrass tarafından değil Edward Berger tarafından yönetileceği kesin gibi görünüyor. Bu durumda Damon filme dahil olmayabilir. Hatta film en başından, Jeremy Renner'ın Aaron Cross karakterine ya da onun gibi yeni karaktere odaklanacak veya yeni bir aktörün ana karakteri canlandıracağı bir yeniden başlatma olarak planlanıyor olabilir.

    Bazı raporlar ise Damon'a altıncı filmde rol alması için yaklaşılacağını ancak senaryo henüz bitmediği için bu görüşmelerin henüz gerçekleşmediğini iddia ediyor. Stüdyo kendisine teklif götürürse, Damon'ın Greengras olmamasına rağmen yeniden Jason Bourne rolüne bürünmeyi kabul edip etmeyeceğini zaman gösterecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top