Hesabım
    Disney "Karayip Korsanları 6" İçin Johnny Depp'i İstiyor!

    Disney'in Kaptan Jack Sparrow'u destekleyici bir rol için geri döndürmek istediği iddia edildi.

    Disney

    Hollywood kulislerinden bilgi paylaşan önemli isimlerden biri olan Daniel Richtman (DanielRPK), Disney'in "Karayip Korsanları" serisinin altıncı filmi için Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolüne geri dönmesini istediğini bildiriyor.

    Johnny Depp'in başrolü olduğu gişe rekortmeni seri ile ilişkisi eski eşi Amber Heard'ün şiddet ve istismar suçlamalarının ardından kesilmişti. Depp'in Heard'e karşı açtığı ve oturumları 2022'de canlı yayınlanan itibar karalama davasının başlıca gündem maddelerinden biri de bu olmuştu.

    Aktör, mahkemedeki ifadelerinden birinde seriye geri dönmeyeceğini kesin olarak belirtti ancak o dönemde ve özellikle Depp'in bu davayı kazanmasının ardından, bu olasılık gündeme gelmeye devam etti; Karayip Korsanları yapımcısı Jerry Bruckheimer'ın Depp'in dönüşüne yeşil ışık yakmasından, hayranların imza kampanyası başlatmasına kadar pek çok gelişme yaşandı.

    Johnny Depp, Jack Sparrow Rolüne Asla Geri Dönmeyeceğini Açıkladı

    Sonunda, bu konuda stüdyo ya da Depp tarafından herhangi bir resmi açıklama yapılmadı ve son olarak geçtiğimiz ay, "Karayip Korsanları 6"nın başrolü için ödüllü dizi "The Bear" oyuncusu Ayo Edebiri'nin düşünüldüğüne dair söylentiler ortaya çıktı.

    Depp'in Disney tarafından geri çağrılacağını öne süren yeni rapor, aktörün başrol için düşünülmediğini, katılımının destekleyici bir rol için olduğunu söylüyor. Başrol için hala farklı bir isim düşünülüyor olsa da, bu durum aktörü kovan Disney'de bir değişiklik yaşandığının sinyalini veriyor.

    Karayip Korsanları Yapımcısı, Johnny Depp'in Dönüşüne Yeşil Işık Yaktı!

    Bu iddiayı, "Chernobyl" ve "The Last of Us"ın yaratıcısı Craig Mazin'in yeni filmin senaryosunu yazmak için serinin orijinal yazarı Ted Elliot ile çalışacağı haberi izledi. Mazin, Disney'e sundukları sunumun çok tuhaf olduğunu düşündüklerini söyledi ancak stüdyo bu fikri beğendi.

    Depp, 2018'deki "Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları"ndan bu yana büyük bir stüdyo filminde rol almadı ve Disney'in muhtemel teklifini kabul edip etmeyeceği büyük bir merak konusu...

    Karayip Korsanları 6: Johnny Depp'in Yerini Ayo Edebiri Alabilir!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top