Hesabım
    Paul Rudd "Ant-Man 4" İhtimalini Değerlendirdi

    Dördüncü Ant-Man filmini yakın zamanda beklemeyin...

    Disney

    "Hayalet Avcılar: Ürperti" için kırmızı halıda boy gösteren aktör Paul Rudd'a THR tarafından, Marvel Sinematik Evreni'ndeki Ant-Man rolüne geri dönüp dönmeyeceği soruldu.

    Rudd, bu konuda hiçbir fikrinin olmadığını, bunu ancak Marvel'dan birisinin bileceğini söyledi: "Hiçbir fikrim yok. Bilmiyorum. Evet, buna cevap vermek bana düşmez, Kevin Feige ve o adamlara gitmen gerekir."

    Rudd, Ant-Man rolünü ilk kez 2015 yılında üstlendi ve şu ana kadar üç solo "Ant-Man" filminde başrolde yer aldı. Geçen yıl vizyona giren "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" diğer filmlere kıyasla daha maliyetliydi ancak gişede başarısız oldu.

    "Ant-Man & The Wasp: Quantumania" Marvel'ın En Kötüleri Arasına Girdi!

    Toplamda 463.6 milyon dolar kazanan film, Marvel Sinematik Evreni'yle ilgili tartışmaları ateşlerken, Marvel'ın post prodüksiyon sürecindeki çeşitli sorunların da simgesi haline geldi.

    Film ayrıca, MCU'nun geleceğinde önemli bir rol oynaması planlanan Jonathan Majors'ın Kang karakterini dahil etmişti, ancak Majors istismar ve şiddet suçları nedeniyle Disney tarafından kovulunca Kang'ın geleceği de belirsizleşti.

    Mahkeme Sona Erdi, Jonathan Majors Marvel'dan Kovuldu!

    Rudd'ın yorumu, Disney'in geçen yılki hayal kırıklığı yaratan gişe hasılatının ardından dördüncü bir "Ant-Man" ya da üçüncü bir "Captain Marvel" filmi çekmek istemediğine dair son iddiaların ardından geldi.

    Disney CEO'su Bob Iger, Marvel Studios başlıklarının piyasaya sürülmesinde bir yavaşlama olduğunu ve "yeterince güçlü olmadıklarını düşündükleri" birkaç projeyi sonlandırdıklarını belirtti. Sonuç olarak Disney'in MCU söz konusu olduğunda belirsiz konularda risk alma olasılığı daha düşük görünüyor.

    Bu noktada bir "Ant-Man 4" pek olası görünmese de, Rudd'un başka bir film için bu role geri dönme potansiyeli kesinlikle oldukça mümkün görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top