Hesabım
    "Karayip Korsanları" Serisi Sıfırdan Başlatılacak!

    Yeni Karayip Korsanları filmi, tüm seriyi sıfırlayarak baştan başlatacak.

    Disney

    Yapımcı Jerry Bruckheimer, bir sonraki “Karayip Korsanları” filminin seriyi tamamen yeniden başlatacağını doğruladı.

    2003'teki orijinal film "Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti" ile başlayan Pirates of the Caribbean serisinde, 2017'deki "Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı"na kadar beş film yer aldı.

    Serinin devam edip etmeyeceği, özellikle de başrolde yer alan Johnny Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolüne geri dönüp dönmeyeceği uzun zamandır tartışılıyor. Bruckheimer daha önce yaptığı açıklamalarda Depp'in geri dönüşüne yeşil ışık yakmıştı.

    Karayip Korsanları Yapımcısı, Johnny Depp'in Dönüşüne Yeşil Işık Yaktı!

    Geçtiğimiz haftalarda ise Disney'in aktöre yeni filmde, başrolde değil ancak destekleyici bir rolde yer almasını teklif ettiği iddia edildi. Yeni Karayip Korsanları filminin başrolünü "The Bear" yıldızı Ayo Edebiri'nin üstleneceği de henüz doğrulanmamış iddialar arasında yer alıyor.

    Belirsizlikler ve spekülasyonlar devam ederken, Jerry Bruckheimer, Guy Ritchie'nin yaklaşan "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" adlı filminin tanıtımına katıldı ve "Karayip Korsanları" söz konusu olduğunda, serinin bir sonraki bölümünün oyuncuların katılmasını beklemek zorunda kalmayacağını söyledi.

    Disney "Karayip Korsanları 6" İçin Johnny Depp'i İstiyor!

    Ünlü yapımcı ComicBook.com ile konuşurken, büyük serilerin devam filmlerinin nasıl bir araya geldiğini şöyle açıklıyor:

    "Nasıl bir araya geldiklerini bilmiyorsunuz. Çünkü Top Gun ile ikonik ve muhteşem bir aktöre (Tom Cruise) sahip oluyorsunuz. Top Gun'ı yapmadan önce kaç film çektiğini size anlatamam. Ancak Pirates'i yeniden başlatacağız, böylece bunu yapmak daha kolay olacak çünkü belirli aktörleri beklemek zorunda kalmayacağız."

    Daha önce, "The Last of Us"ın ortak yaratıcısı ve dizi sorumlusu Craig Mazin, kendisinin ve Ted Elliot'ın yeni filmi geliştirmeye başladıklarını ve filmin hiçbir zaman hayata geçemeyeceğini düşünerek Disney'e teklif ettiklerini açıklamıştı: "[Biz] onu satın almalarının hiçbir yolu olmadığını düşündük, bu çok tuhaftı. Ama aldılar."

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top