Hesabım
    Chris Hemsworth'lü 'Extraction 2'dan İlk Tanıtım

    Netflix, filmden altyazılı tanıtım videosu paylaştı

    Chris Hemsworth'ün her yaştan insanın olduğu sert bir çeteyi kesinlikle yok ettiği, son zamanların açık ara en önemli aksiyon filmlerinden biri olan Extraction, 2020'de gösterime girdiğinde Netflix için büyük bir başarıydı ve bu sebeple bir devam filminin açıklanması sadece bir zaman meselesiydi. Sonunda o gün geldi ve ikinci bölüm için ilk resmi açıklama geldi.

    Netflix'in "Tudum" sunumu sırasında, Hemsworth'ün yer aldığı yeni bir video, Tyler Rake'in yalnızca Extraction'ın kanlı son anlarından sağ çıkmadığını, aynı zamanda devamı olan Extraction 2'nun da resmi olarak yolda olduğunu doğruladı. Joe Russo'nun (Avengers: Endgame) senaryosundan Sam Hargrave (The Mandalorian) tarafından yönetilen ilk Extraction filmi, gizli operasyonlarda çalışan paralı asker Tyler Rake'in (Hemsworth) tehlikeli bir uyuşturucu baronunun kaçırılan oğlunu kurtarmak için Bangladeş'e gittiğini gördü. Chris Hemsworth'ün lise çağındaki çocukları toprağa bombalamadığı anlarda bile, şehrin içinden geçen ve kısa süre sonra aksiyon dünyasının gündemi haline gelen 12 dakikalık çarpıcı bir plan sekans çok konuşuldu ve gerçekten vahşi bir filmdi.

    Her nasılsa, Hargrave devam filminde aksiyonu artırmak zorunda kalacak ve yönetmenin yapmak istediği de tam olarak bu. Hargrave, daha önce verdiği bir röportajda ile konuştuğunda, "Bunu kapsamlı bir şekilde konuştuk. Doğrusu, her zaman evimde dolaşırım ya da aksiyonla eğlenceli ya da farklı bir şeyler yapmanın yollarını ararım. Bunu yakalamanın ilginç bir yolu olabilir mi?', 'Oh, bu harika olurdu.' Bu yüzden her zaman kataloglama yapıyorum ve harika olacak aksiyon ve farklı aksiyon seti parçalarını yakalamanın farklı, eğlenceli yollarını bulmaya çalışıyorum. Bunların hepsi elbette bir meydan okuma için." dedi. 2020'nin sonunda, Joe Russo, Extraction 2'nun Sonbahar 2021 prodüksiyon başlangıcı için yolda olduğunu açıkladı, bu nedenle filmin gelecek yıl Netflix'te yayınlanmasını bekleyin.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top