Hesabım
    Helena Bonham Carter, ‘Enola Holmes 2’ İçin Geri Dönüyor

    Carter, devam filmi için anlaşmayı imzaladı

    Helena Bonham Carter, Legendary ve Netflix'ten gelecek yeni bir “Enola Holmes” filmi için Millie Bobby Brown ve Henry Cavill'e yeniden katılacak. Nancy Springer'in sevilen kitaplarından uyarlanan dizide ünlü hafiye ailesinin başı Eudoria Holmes'u Helena Bonham Carter canlandırıyor. Filmler, Sherlock Holmes'un (Cavill) asi genç kız kardeşi, başlı başına yetenekli bir süper dedektif olan ve çoğu zaman ünlü kardeşlerini alt eden Enola'nın (Brown) hikayesini anlatıyor.

    Brown, Cavill ve Bonham Carter'la birlikte oyuncu kadrosunu tamamlayan isimler ise David Thewlis, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster, Hannah Dodd, Abbie HernGabriel Tierney ve Serrana Su-Ling Bliss olacak. Cumartesi günkü Tudum küresel hayran etkinliği sırasında Netflix, Louis Partridge'in Tewksbury rolünü yeniden canlandıracağını duyurdu.

    Emmy ve BAFTA ödüllü yönetmen Harry Bradbeer ("Fleabag", "Killing Eve") ve BAFTA ve Tony ödüllü yazar Jack Thorne ("Harry Potter and the Cursed Child", "The Aeronauts") da film için geri dönüyor. 2020'de vizyona giren “Enola Holmes”, Netflix için büyük bir hit oldu ve platform, ilk 28 gün boyunca filmi yaklaşık 76 milyon hanenin izlediğini bildirdi.

    Ana çekimler Londra'da başlayacak. Netflix, Legendary'nin geçen yılki ilk filminin Çin hariç dünya çapındaki haklarını elde ettikten sonra, filmi Legendary'le ortaklaşa hazırladı. “Enola Holmes 2”nin yapımcılığını Legendary'den Mary Parent, Alex Garcia ve Ali Mendes üstleniyor. Brown ve Paige Brown da PCMA Productions aracılığıyla üprojede yer alıyorlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top