Hesabım
    Stephen King Uyarlaması ‘Mr. Harrigan’s Phone’dan Son Detaylar

    Filmin başrol oyuncuları belli oldu!

    It filmlerinde rol alan kıdemli aktör Donald Sutherland ve genç yetenek Jaeden Martell, yapımcılığını Jason Blum ve Ryan Murphy'nin üstlendiği bir Stephen King kısa öyküsü uyarlaması olan Mr. Harrigan's Phone'da rol alacak. Duyuru, korku ustası Blum'un birçok ürkütücü projesini kutlayan ve ikincisi düzenlenen BlumFest'in bir parçası olarak yapıldı.

    John Lee Hancock, Netflix tarafından hazırlanan korku gerilim filmini yazdı ve yönetiyor. Prodüksiyon bu ay başlıyor. Hikaye, King'in 2020'de piyasaya sürülen antoloji koleksiyonu If It Bleeds'ten geliyor. Daha yaşlı, münzevi bir milyarder Bay Harrigan ile arkadaş olan genç bir çocuğu anlatıyor. Adam öldüğünde, çocuk ölen her şeyin gitmediğini anlar ve mezarında gömülü olan arkadaşıyla telefon aracılığıyla iletişim kurabildiğini keşfeder. Martell, çocuğu oynarken, Sutherland, Harrigan'ı oynuyor.

    Yapımcılar Blum, Murphy ve Carla Hacken olacak. Yönetici yapımcılar Blumhouse Television'dan Chris McCumber - Jeremy Gold ve Scott Greenberg olacak. Plan, filmin 2022'de Netflix'te gösterime girmesi yönünde kararlaştırıldı. Sutherland'in geniş özgeçmişi, M.A.S.H., Invasion of the Body Snatchers ve Kelly's Heroes gibi klasiklerden, Hunger Games filmlerinde Başkan Snow'u oynamasına kadar uzanıyor.

    Sutherland, yakın zamanda HBO'nun The Undoing adlı mini dizisinde Nicole Kidman'ın babasını oynadı. Martell, King's It'in iki bölümlük hit uyarlamasında Bill Denbrough'u canlandırdı. Apple mini dizisi Defending Jacob'da Chris Evans'la birlikte rol aldı ve Knives Out kadrosunda bulundu. Kısa süre önce 1980'lerin vampir filmi The Lost Boys'un yeni versiyonunda rol almak için imzayı attı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top