Hesabım
    Stephen King Romanı "Christine", Yeniden Uyarlanıyor

    Roman, daha önce John Carpenter tarafından sinemaya uyarlanmıştı

    Sony Pictures ve Blumhouse şirketleri ortak bir çalışmayla Stephen King romanı Christine'e yeni bir uyarlama yapıyorlar. Jason Blum, Blumhouse için yapımcılık yapıyor ve Vincenzo Natali ile Steven Hoban da yapımcılık görevinde ona yardım ediyor. TV dünyasının sevilen dizilerinin yazarı Bryan Fuller yeni versiyonu kaleme alacak. 

    1983 yapımı orijinal uyarlama usta yönetmen John Carpenter tarafından çekildi. Film, tamir edip kullanmak için '58 Plymouth Fury satın aldıktan sonra kabuğundan çıkan utangaç bir genç hakkındaydı. Arabanın kendi başına bir aklı ve aynı zamanda ölümcül bir geçmişi vardır. Bu durum, genç adamı ve etrafındaki herkesi en tehlikeli şekilde değiştirmeye başlar.

    Fuller, Star Trek: Discovery, American GodsHannibal ve Heroes dizilerinin yazarı ve yapımcısı olarak sağlam bir bilim kurgu geçmişine sahip. Fuller, hikayeye yeni bakış açısı getirmek, bunu yaparken 80'lerin zaman diliminde kalmak üzere, King'in en çok satan romanlarından birini uyarlamak için projeye dahil oldu. 

    King'in romanından uyarlanan Apple TV+ mini dizisi Lisey's Story için güçlü eleştiriler geldi ve yakın zamanda birçok King uyarlaması sınıfı geçti. King, TV tarafında iyi bir zaman geçiriyor. Peter Kang, Sony adına filmi denetleyecek. Film için en erken 2023 yılı gösterim tarihi olarak görülüyor ve 2022'de sette olunması planlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top