Hesabım
    Amazon, ‘Hotel Transylvania 4’ün Yayın Tarihini Açıkladı

    Film, seyircisiyle Amazon'da bir araya gelecek!

    Amazon, Sony Pictures Animation'dan gelen “Hotel Transylvania: Transformania”nın lisansını aldı. Gişe rekorları kıran serinin dördüncü (ve son) bölümü, Çin hariç tüm dünyada 14 Ocak 2022'de Prime Video'da yayınlanacak. İlk “Hotel Transylvania” filmi 2012'de gösterime girdi ve filmler, dünya çapında 1,3 milyar dolardan fazla hasılat elde etti.

    Amazon, geçen baharda Sony'den benzer şekilde “Cinderella”nın lisansı aldı ve Kay Cannon'ın yönettiği müzikal, eylül ayında Prime Video'da gösterildi. “Transformania”, Derek Drymon ve Jennifer Kluska tarafından Amos Vernon, Nunzio Randazzo ve seri yaratıcısı/yürütücü yapımcı Genndy Tartakovsky'nin senaryosundan yönetiliyor.

    Brian Hull ve Brad Abrell, sırasıyla Dracula ve Frankenstein olarak orijinal yıldızlar Adam Sandler ve Kevin James'in yerini aldı. Kadroda ayrıca, Mavis rolünde Selena Gomez, Johnny rolünde Andy Samberg, David Spade, Steve Buscemi, Kathryn Hahn, Jim Gaffigan, Molly ShannonKeegan-Michael Key ve Fran Drescher yer alıyor. Gomez ayrıca Michelle Murdocca ile birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor.

    Amazon Studios'un başkanı Jennifer Salke, "Hotel Transylvania'nın yıllar içindeki başarısı kendini gösteriyor. Dünyanın dört bir yanındaki izleyiciler, dahiyane Genndy Tartakovsky tarafından yaratılan filmlere aşık oldu ve son bölüm, inanılmaz bir yolculuğa mükemmel bir son veriyor. Sony, Genndy, Jennifer Kluska, Derek Drymon, Selena Gomez ve yetenekli yapım ekibiyle birlikte çalışarak bu komik, içimizi ısıtan filmi gelecek yılın başlarında müşterilerimize sunmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top